Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Skvělá teen komedie u které se vždy zasměju. Celkově je to pro mě asi nejlepší film o huličích. Cestou za White Castle restaurací potkají Harold a Kumar zjímavé postavy (hlavně Hnusáka a jeho přítelkyni), ale i trapnýho ubořáka Neil Patrick Harris (Tohohle herce můžu jen v Hvězdné pěchotě). Ve filmu je pěkná párty, super humor (i nějakej fekální se najde :D) a vlastně vše co v teen komedii nesmí chybět. Za mě 90% :) ()

anais 

všechny recenze uživatele

Poměrně mě překvapilo, o kolik zábavnější může být film žánru teenagerská komedie, nebo alespoň žánru, který využívá podobného typu humoru, když hlavní role není svěřena teenagerům. Obsadit Inda a Asiata byl nápad dobrý, a hlavně jejich ne/snaha vypořádat se s rasismem je prvkem, ketrý tenhle film staví trochu výš než ostatní filmy s dementním humorem. Stejně tak zápletka, která konečně není další variaci na téma "do rána musíme zasunout", ale do rána se přežerem hamburgerů, působí svěže, absurdně a... možná bych se nedivil, kdyby za nějakou dobu kultovně. I přes tuto poměrnou originalitu a inovativnost se ve filmu objevuje typická směska lepších a horších vtipů, které asi nijak nepřekvapí... Tak fakt nevím jestli tenhle film někdy zkultovní. Zahulíme, uvidíme. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, u které jsem se ale bavil podstatně lépe než u režisérova předchozího filmu Hele vole, kde mám káru? (tahle hláška ovšem mimochodem zazní i tady). Vzhledem k tomu, že tu jsou natolik ujeté scény jako jízda na gepardovi, překvapí solidní propracovanost scénáře, který při všech těch ptákovinách má hlavu a patu. Navíc obsahuje morální poselství podané takovým způsobem, že jsem ho v pohodě strávil, aniž by se mi vzpříčilo v krku. Hlavní hrdinové jsou sympatičtí, vedlejší postavy často dost svérázné a zajímavé. Chvíli jsem uvažoval i o čtvrté hvězdičce, a to se mi u tohohle žánru zrovna často nestává. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Další zábavná, zcela neseriozní, parodická ulítlá komedie, která je místy tak stupidní, až paradoxně baví. Občas je humor slabší, ale ve zbytku stopáže převažuje skvělá nahláškovaná sranda se zábavnou hlavní dvojkou. Hádám, že u filmů jako je tento se nedá jít s hodnocením moc výše než 3/4, ale v rámci svého limitu je film to lepší, co jsme mohli dostat. Spokojenost. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto s kamarádkou ve škole při nudných hodinách a přestávkách, takže jsem se smála víc než bych se asi smála, kdybych se na to dívala sama doma. Nicméně, tenhle druh humoru opravdu není můj nejoblíbenější a místy to bylo fakt nechutný. Nicméně za těch pár povedených vtipů a Neila Patricka Harrisna, kterýho mám fakt ráda. 2* ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • Během pohovoru s Kumarem (Kal Penn) v úvodu filmu se na stole mění polohy pera a papíru. (Terva)
  • V oblasti natáčení se nenacházel žádný skutečný White Castle, takže tam museli jednu budovu přivézt. (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama