Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak takhle neoriginální snímek jsem neviděla už hodně dlouho. "Chůva v akci" je další film z předlouhé řady rodinných komedií, ve kterém se musí jeden tajný agent postavit nejen (mírně natvrdlým) ruským zlosynům, ale také partě rozmazlených spratků... Sympatický kukuč Jackieho Chana (a jeho úžasné bojové umění proložené trefnými hláškami) dokáže vylepšit i ten sebedebilnější film a k něčemu podobnému dochází i zde. No, vlastně až na to, že akční scény stojí za prd a o těch několik málo vtipných momentů se starají Rusové (scény s oblečením)... Dávám silné dvě a chci další TENKRÁT NA VÝCHODĚ!!!:-( ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to podpriemerná akčná komédia s Jackie Chanom, ktorú považujem za jeho najhorší film. Má slabý príbeh o agentovi tajnej služby, ktorý sa rozhodol skončiť s prácou, aby sa mohol venovať svojej láske. Rozhodne sa získať rešpekt jej detí tým, že sa o ne bude pár dní starať, ale nájde si ho jeho posledná úplne nedokončená úloha v podobe ruských teroristov. Spracovaný je tiež podpriemerne, hlavne prvá polovica je na tom veľmi zle, druhá sa už vylepší, dokonca sa v určitých častiach dokáže udržať na úrovni priemeru, ale o spokojnosti v žiadnom prípade hovoriť nemôžem. Akcie je pomerne dosť, ale nepáči sa mi. Jackie Chan je na svoj vek stále veľmi šikovný, ale aj tak to nič nepomôže, kedže sa jedná o detskú komédiu a tak je tomu podriadená aj akcia. A tak tu nie je žiadna akčná scéna, ktorá by sa mi páčila, iba občas trochu poteší nejaký moment ako napríklad boj s bicyklom. A navyše tu ešte je aj maximálne otravný prvok návratu protivníkov. Nepriateľov je tu pomerne málo, ale kedže Jackie Chan nielen nikomu z nich viac neublíži, ale dokonca nikoho ani nezatkne, tak sa takmer stále bije s tými istými. Herecké obsadenie je presne také, aké sa aj dá čakať, teda okrem Chana nezaujme vôbec nikto. A trápnejších záporákov ako sú ruskí teroristi z tohto filmu som snád´ ani nevidel. Humor tu prakticky tiež za nič nestojí, iba sa občas nájde nejaký lepší moment. Ale aj tak nemôžem povedať, že by som bol sklamaný, pretože som dostal presne to, čo som aj čakal. Bolo mi jasné, že to bude Chanov najhorší film, ale musel som si ho pozrieť kvôli doplneniu zbierky. Ale už ho viac neuvidím. 40% ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jackie po americku - a opět v akci. No ... ve skutečnosti se tady ta proklamovaná akce vyskytuje v menší míře, než byste čekali - a občas je i maličko trikově vylepšená. Na druhou stranu: I když Jackie už dávno není žádný mladík, je pořád těžký frajer - a komediálnost snímku není založená jenom na choreograficky zajímavých soubojích. Jde víceméně o rodinný film se všemi obvyklými rodinnými klišé - s dětskými herci, pro dětského diváka ... a pro mě ... ;-) ... Ani jedinou minutu jsem se nenudila, takže velkoryse přehlížím většinu jeho nedostatků ... 3,5* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To je, kurva, doufám jen nějaká sranda! Trapný a nepovedený aprílový žertík!!! Už to vypadá, že každou význačnější akční ikonu nakonec postaví proti tomu nejnemilosrdnějšímu protivníkovi, proti dětem. Z trojice Schwarzenegger, Diesel, Chan z toho nakonec Vin Diesel vychází nejlépe. Chan nejhůře. Naprosto úchylný ultrakýč, trapný, suchý, stupidní, idiotský, až se mi nedostává invektiv. Pokud nebylo trapně Jackie Chanovi, tak mě ano. Tu jednu hvězdičku pouze za akční scény (ono tedy nejsou nic moc extra, ale v porovnání s tím ostatním díky alespoň za ně) a mámu v leopardím převleku. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Jackie Chan, Madeline Carroll, Billy Ray Cyrus, akce, zábava, obejde se to bez trapných scén, herci, i ty dětští, záporák -je to kratší, určeno hlavně dětem, má to blbej název (proč ne Špión od vedle?)/// Tak si představte, že jsem se docela dobře bavil. To jsem nečekal, protože název je vyloženě odpuzující. Ale naštěstí se to dá. Je to vlastně další možnost, kde se může Jackie Chan předvádět. Najdete tu jeho standart a kousky, které už jste viděli, ale pokud vás to ještě po padesáti filmech neomrzelo, tak je to dobré lákadlo. Scénář je mnohem lepší než Ochránce s Vinem Dieselem a za nejtrapnější se dá považovat to, že ta nejmladší má ráda růžovou. Což je nakonec i roztomilé. Jinak dětští herci potěší, pobaví a jejich jednání (ala Sám doma) je občas k popukání. Škoda, že Jackie, který si po celou dobu hraje na šedou myšku ke konci není ještě větší KING, nebo, že proti sobě nemá důstojnější záporáky, mohl to být slušný masakr i když třeba jen v rámci přístupnosti. Byl jsem více jak po měsíci v kině a tentokrát to nebyl krok vedle. A mimochodem těším se na film Karate Kid .-)/// Celkem 77%/// ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)
  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama