Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

dopita 

všechny recenze uživatele

Divný. Chvílemi je to komedie (zasmál jsem se dvakrát), chvílemi drama, ale asi se jedná především o romaťák. Nepovedenej romaťák. První půlhodina ještě ušla. Jenže pak se film pozvolna začne posouvat kamsi do řitě. Čili je jasné, že závěr nebude stát za nic. A přesně tak to taky dopadlo. Ukňučenej závěr, plnej vážně míněných a přitom nechtěně srandovních emocí mě otrávil, až urazil. Herci na to, v jakej hrajou srágoře se naštěstí moc neztrapnili a dají se považovat za klad filmu (což je jeden z důvodů proč jsem to dokoukal), ale svý agenty by měli nakopat do prdele. S bídou dvě hvězdičky. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Hořko-sladké romantické drama, které z mého pohled drží nad vodou dvojice Eckhart a Anistonová (oba moji oblíbenci). Bez nich by to bylo zřejmě horší, jelikož dějová linka, ač velmi oduševnělá a hrající na city, tak nefunguje tak, jak by bylo záhodno. Chybí tomu trochu více opravdovosti. Jak jsem nevěřil těm Eckhartovým sezením, tak jsem naštěstí věřil jeho vztahu k ženě a později k Jennifer. Takže spíš 7/10. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

Klasický americký „doják“ zaslzujúci unavené oči divákom (-čkám) túžiacim po niečom romantickom, čo sami nezažili alebo to bolo už dávno. Príbeh o spisovateľovi (psychológovi) ktorý pschoterapeutickými sedeniami chcel riešiť bolesti duše iných, pričom sám si pomôcť nevedel ... pokiaľ .. nestretol krásnu Jenifer (atkinson). Na filme ma štvalo, že režisér aj scenárista chceli urobiť psychológov pomaly zo všetkých nie len z diváka, ale aj z postáv vo filme, veď uznajte jednoduchá kvetinárka a ... psychológ .. alebo nejaká vdova podávajúca pracovný opasok stavbárovi, či mariňák (svokor), ešte aj papagáj kakadu zohral svoju psychologickú rolu :D. Príbeh samozrejme - ako inak - končí sladko, usmrkano s búrlivým „stendigovejšn“. Napriek priemernému hodnoteniu film si ponechám, a budem ho premietať kamarátkam v dome dôchodcov, a vyprávať o ňom babkám na prechádzke v parku či v cukrárni už teraz vidím tie „visiace pohľady a otvorené ústa s lyžičkou krémešu zastavenou na polceste ako ma nútia vyprávať ďalej tento sladký krásny príbeh o „láske na druhy pohľad“. AJ keď sa domnievam, že taká láska neexistuje, nič nie je také na druhý tretí ... sedemnásty pokus. Každá láska je jednoducho láska iná a jedinečná . To máte ako víno rovnakej odrody, produkt rovnaký ale podstata je vždy iná, a v tom je čaro ročníka a života. Jo a naviac, ten ... ten ... Echart mal vo filme moooc perfišné poltopánky. :) ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Unylá hranatá držka Aaron Eckhart v romantickém filmu? A což takhle nabídnout Bourovi a Pomejemu hlavní role v pokračování Zkrocené hory (samozřejmě s podmínkou, že režie by se neujal nikdo jiný, než Vít Olmer), pak si myslím,že by mohlo vzniknout podobně uvěřitelné dílo, jakým bezesporu Láska na druhý pohled je.....................moje hodnocení = 0 z 10. ()

kisha odpad!

všechny recenze uživatele

V kategorii nejtrapnější filmová scéna roku 2009 byly nominovány tyto filmy a jejich konkrétní části: 1. Love happens - Nákup stavařského vybavení pro Howarda, 2. Love happens - Ryanova závěrečná konfese a následný aplaus vestoje 3. Love happens - Vypouštění papouška na svobodu a navazující Ryanův hysterický výstup ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama