Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl rád Aarona Eckharta, to zase jo. Ale tenhle druh romantických filmů.......no, ono je to prostě pořád všechno ja jedno brdo. Ona nechce jeho -> on nechce jí -> nechtějí se ani jeden -> chtějí se oba. Jako by to člověk nevěděl už od začátku. Nějlepší scény z celého filmu jsou když je Ryan se svou skupinou a choděj po uhlíkách, nebo nakupují nářadí a materiál, jinak to stojí celkem za prd. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Klasický americký „doják“ zaslzujúci unavené oči divákom (-čkám) túžiacim po niečom romantickom, čo sami nezažili alebo to bolo už dávno. Príbeh o spisovateľovi (psychológovi) ktorý pschoterapeutickými sedeniami chcel riešiť bolesti duše iných, pričom sám si pomôcť nevedel ... pokiaľ .. nestretol krásnu Jenifer (atkinson). Na filme ma štvalo, že režisér aj scenárista chceli urobiť psychológov pomaly zo všetkých nie len z diváka, ale aj z postáv vo filme, veď uznajte jednoduchá kvetinárka a ... psychológ .. alebo nejaká vdova podávajúca pracovný opasok stavbárovi, či mariňák (svokor), ešte aj papagáj kakadu zohral svoju psychologickú rolu :D. Príbeh samozrejme - ako inak - končí sladko, usmrkano s búrlivým „stendigovejšn“. Napriek priemernému hodnoteniu film si ponechám, a budem ho premietať kamarátkam v dome dôchodcov, a vyprávať o ňom babkám na prechádzke v parku či v cukrárni už teraz vidím tie „visiace pohľady a otvorené ústa s lyžičkou krémešu zastavenou na polceste ako ma nútia vyprávať ďalej tento sladký krásny príbeh o „láske na druhy pohľad“. AJ keď sa domnievam, že taká láska neexistuje, nič nie je také na druhý tretí ... sedemnásty pokus. Každá láska je jednoducho láska iná a jedinečná . To máte ako víno rovnakej odrody, produkt rovnaký ale podstata je vždy iná, a v tom je čaro ročníka a života. Jo a naviac, ten ... ten ... Echart mal vo filme moooc perfišné poltopánky. :) ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Je to škoda a velké plýtvání kvalitními herci. J. Aniston je pořád nádherná ženská, ale tady byla její krása doslova ubita. A. Eckhart je fajn herec a sympaťák, ale tady se moc neukázal. Více potěšili M. Sheen a J. Greer. Film jasně tratí na volbě tématu, což je vypořádávání se se smrtí blízké osoby. I když to mohlo být dobré drama, komedie je z toho k ničemu a téma smrt jen nahlodáno.... Jde o velký tlak na emoce a až přehnané snažení diváka dojmout a rozplakat. To je obrovské mínus filmu. Jak to dopadne tušil asi každý... ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo KÝČ je v tomto nesnesitelném snímku prezentováno od první do poslední minuty, včetně hereckého obsazení, které nakopalo tomuto filmu kou.. podruhé. Komentář uživatele lesumira o vydírání filmem a nasranosti na každého kdo se na tomto filmu podílel je zcela přesný... - 28. 1. 2012 - 0% ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro Jennifer je nálepka přesně této typické postavy přidělena už do konce života, ale Aaron mě hodně překvapil, jelikož působil jak jako "tvrdý" člověk, který pomůže všem lidem okolo, tak i jemně, který si rozuměl s Jennifer a zas takový tvrďák to není. Kupodivu se mi přiznání na konci filmu líbilo a snímek to nějakým způsobem slepilo dohromady. Film jsem si příjemně užila a lehce se u něj pobavila. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)

Reklama

Reklama