Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tehdy se říkalo: žena bez zaměstnání má dvě možnosti, manželství nebo prostituci. Deník nepíše ten, co je sám, ale ten, kdo má co napsat. Život je jiný...já chci ještě!! Co, ty chceš ještě jedno číslo? Ne, nechci jedno, ale sto!!..chci poznávat lidi skrze tělo. Hezký a erotický začátek za podpory španělské hudby, dostal tento snímek hodně vysoko. Snad to vydrží celý film. Jo a není na lahev od Coca - coly. Nymfomanii si vymysleli muži, aby se ženy cítily provinile, když překročí pravidla. Chceš radu, Užívej si života, dokud můžeš. Hezká scéna: Vize při sexu... jsi budoucnost mé minulosti a já zřejmě vzpomínka na tvou budoucnost. Chudák holka, bylo mi jí líto, měla smůlu, hlavně na muže. Byl to smutný příběh, Valerie musíš žít!!!! ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE LEHKÉ SPOILERY. 24.4. - Můj milý deníčku, dneska mě svrběla frnda, tak jsem nechala toho Araba, aby mi ji podrbal. Cítím se trochu provinile. 25.4. - Dneska mě zase svrběla frnda, tak jsem si ji nechala podrbat od jednoho Itala. Ptám se sama sebe, jestli nejsem kurva. 26.4. - Dneska mám velkou radost. Moje babička mi řekla, že na svrbění frndy není nic divného a mám si ji nechat drbat, kdy se mi zlíbí a jak se mi zlíbí. Že bych zašla za tím Arabem? Nebo mám zkusit něco nového? 27.4. - Jaime je úžasný, je mi s ním dobře, i když mi nedrbe frndu. Ale stejně bych radši, kdyby ji drbal. Kamarádka mi prozradila, že jsem zamilovaná. Asi má pravdu, drbání frndy je teď mnohem příjemnější. 28.4. - Jaime mi vydrbal svědící frndu. 26.6. - Dlouho jsem do tebe, můj deníčku, nepsala. Jaimeho prý drbání frndy už nebaví. Nechápu to, vždyť ho tak miluji. A ta frnda tak svrbí. 27.6. - Můj deníčku, umřela mi babička. Bylo to hrozné, pár minut mě dokonce nesvrběla frnda a plakala jsem. Po hrobě jsem se válela, tak mě to zasáhlo. Hrála k tomu taková dojemná hudba. 28.6. - Už jsem na to přišla, stanu se luxusní prostitutkou. Bude postaráno o peníze i drbání frndy. 29.6. - Dneska mi zákazníci celý den drbali frndu. Bomba! 15.7. - Ach jo, není to takové, jak jsem si to představovala. Sice mi drbou frndu, ale ne tak, jak chce být frnda drbaná, ale tak, jak oni chtějí. Jsem normální? Už zase slyším tu dojemnou hudbu. 16.7. - Dneska to bylo strašné, umřela mi kamarádka a drbání frndy stálo za prd. Celý den hrála ta dojemná hudba. 17.7. - Už to dělat nebudu, odteďka mi bude frndu drbat jen ten, koho si sama vyberu a jen když mě bude svrbět frnda. Takže pořád. Teď už vím, že jsem normální a dokážu s tím žít... KONEC SPOILERŮ - Very soft porno kombinované s červenou knihovničkou, v níž se neustále dokola omílá následující: jak to má přenadržená žena v naší macho společnosti těžké. Jo, holka, co kdybys byla hnusná jak noc... To bys to teprve měla těžké... A možná bys pak ty s lidmi v tvém okolí, díky ušetřenému času získala nějakou povahu. Teda krom té nadrženosti, tu jsme poznali vážně dobře. Také se dozvíme, že je vhodné přijmout svou sexualitu, smířit se s tím, jací jsme (nadržení). ()

Reklama

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

740. hodnocený film: Jestli si člověk potřebuje dáchnout a chybí mu trocha toho erotična, bude jistě spokojen. Nejdříve jsem si myslel, že film ode mě dostane 4* a určitě by mu i slušely, jenomže pak si řekne, že je to jen trochu povedenější eroťák a že vlastně nic jiného nenabízí. Herečka, která ztvárnila hlavní roli, je nádherná, ale ani to nestačí. 4*, nic víc, nic míň. 4* ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty vole, co je na tom špatnýho ? Copak nynfomanka nemůže snít o velké lásce ? Souhlasím s uživatelkou Viktooorka mě ženská co si uvědomuje svou sexualitu, ale současně baží po lásce přijde úplně normální a zaplať bůh za to žijem v době, kdy už neplatí rovince, kluk - hodně žen = velkej frajer + holka - hodně chlapů = děvka. Líbí se mě jak tady panicové přímo píšou, nebo nepřímo vycházejí ze své zcestné myšlenky , že ženy maj menší sexuální touhu než muži :DD, kdyby tomu tak bylo, tak si vážení pánové ani nevrznem. Podle mě film vůbec nechtěl šokovat sexuálníma scénama, takovýhle šukaček se denně odehrává po celým světě miliony, chtěl jenom ukázat rozervanost mezi touhou po lásce a sexuální nenažraností a rozhodně to neukázal špatně. ()

Mr.KarlAdler 

všechny recenze uživatele

V rámci genderu: nepovažuju holku spící se spoustou kluků za děvku, čímž bych ji v opačném případě odlišil od obyčejně bodrého moravského kurevníka. I když je smutný (nebo možná ani ne), že hlavní hrdinka se jí nakonec vlastně stejně dobrovolně stane (aha, právě proto to moc smutný není). Tomuhle soft pornu ale bez přihlédnutí ke všemu ostatnímu vytýkám dost podstatnou věc - je to o ničem, nuda, postavy jsou šeredný a nedozvěděl jsem se o anatomii nic novýho. Hvězda navíc za fakt, že jsem hulvát, a při sledování jsem totálně "vypnul", aniž bych se soustředil, co tím ty ženy (možná) chtěly říct. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama