Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

suicide 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že erotika ve filmu Deník nymfomanky je nějak špatná . ostatně, když se film jmenuje Deník nymfomanky, tak je zcela jasné, o čem bude. Bude o ženě, erotice a sexu a cestě té ženy svým životem. Ten sex nemusí být prostě nikterak odporný nebo nějak zvlášť vzrušující, to není cílem filmu. Je to o té ženské, která je nymfomankou a nepotřebuje se s tím nijak vyrovnávat. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vím, že on i ostatní chlapi mě chtějí jen kvůli sexu. To se mi líbí. Ale bolí mě to!" Tak fajn. Obsah tohoto deníčku měl zůstat utajen veřejnosti, ale nestalo se tak. Z tohoto důvodu jsem nebyl ušetřen podobně pitomých frází, které vyplňovaly mezery mezi pravidelným hekáním. Deník nymfomanky jsem přesto dočetl až do konce a za tento nadlidský výkon si dávám hvězdičku. ()

Reklama

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Čistá telenovela o normálnej žene, ktorá strieda samých divných týpkov, napríklad aj neurotického blázna, ktorý ju podozrieva, že ho podvádza so svojim teplým šéfom. Herečka v hlavnej postave sa snaží, ale nedá sa to zachrániť. Podľa názvu by sa dalo aj pomyslieť, že je to erotický film, no takýchto scén je poskromne a televízii JOJ sa podaril geniálny ťah, že (okolo polnoci) zaradili nejakú verziu s cenzúrou a aj scény, ktoré by dal Jakubisko do večerníčka, sú s rozmazanými detailami. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Romantika pri sviečkach, negližé, voňavý kúpeľ, fľaša perlivého, večera a na záver šukací maratón s hitparádou polôh, že aj mníška by podpísala reverz na celibát. Nie však v tomto filme... Hlavná protagonistka keby mohla, znesvätila by aj syfilis či HIV pozitívnu záchodovú kefu a intimitou manifestovala vlastnú neexistenciu decentnej zhýralosti. Semeno dekadencie umocňovala tuposťou životných rozhodnutí a nad odpad to vytiahol iba vcelku filozoficky potešiteľný epilóg. No hnus velebnosti! To už aj porno pre pamätníkov oplýva poetickejším rozmerom. 1 a 1/2* ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Fuck nevím co tím ten režisér vlastně chtěl říct (nebo to možná neví ani on sám, nějak se asi nemohl rozhodnout a tak toho říkal najednou nějak moc a vůbec to do sebe nějak nezapadlo). A do toho "treska" Geraldina Chaplin - moje dřívější oblíbená herečka ze Saurových filmů....hrůza. Přitom začátek nebyl špatný, ale pak se to nějak naprosto rozklížilo. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama