Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

Premiere.cz (Zuzana Drtilová)

"Téma filmu, tedy žena, která hledá samu sebe, a navíc ještě musí bojovat s předsudky svého okolí („když má muž rád sex, tak se o něm řekne, že je macho, ale když ho má ráda žena, je coura“), nabízelo veliký potenciál. V tomhle španělském filmu ale bohužel zůstal nevyužitý. Navíc ho dorazil banální…" více

Tiscali.cz (Jan Jaroš)

"Jenže na rozdíl od sedmdesátých let, která se kochala bořením dosavadních tabu, už Molina neměl co bořit. Proto považuji Deník nymfomanky za pokrytecký výplod pseudofeministického rozhořčení nad svízelným sebeprosazováním ženy, pro níž se sex stal životním středobodem. Přitom se kýčařsky kochá…"

Reklama

Reklama