Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

boshke 

všechny recenze uživatele

Velcí bratři stále balancují mezi tím, co jsme již nesčetněkrát viděli a něčím novým. Mezi otřepanými šablonami a originálními dialogy a postavami. Zároveň jako by se autoři nemohli rozhodnout, koho svým humorem chtějí oslovovat; chvíli učí Stifler (pardon, Wheeler) sedmiletého kluka, jak očumovat kozy, chvíli si zase utahujeme z bláznů mlátících se v parku molitanovými meči. Ve finále to však není až tak špatné, jak by se mohlo zdát... 60% ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Role Models jsou v podstatě klasickou americkou komedií plnou známých žánrových postupů a schémat, v které dva muži konečně projdou trnitou cestou k dospělosti. Avšak "Role Model" jsou naštěstí chytře napsaní, zasazeni do originálního - skoro epického prostředí, vtipní, navíc si lehce pohravají s popkulturou a dívat se na ústřední hereckou čtveřici je zkrátka radost (ten černoušek v KISS kostýmu je boží). Možná jsem se nechal unést, ale takový film jsem zrovna potřeboval vidět. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám slabost pro Paula a Seanna tak tento film nesměl chybět na mém seznamu viděných. Ze začátku jsem si říkala co z toho zase vyleze za hloupost ale potom to začalo být zajímavé. Nápad skvělý.Moc se mi líbilo propletení hudby skupiny Kiss s bitvou a potom následná romantická scéna jak Paul zpíval Beth. A dorazil mě konec u kterého jsem se opravdu pobavila-krásné závěrečné shrnutí obsazení a k tomu vtipná scénka s párkem :-D. Za mě je to 4 a půl hvězdy.K plným 100% mi něco chybělo ale i tak jsem z toho filmu nadšená. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale ja mám proste tieto bromance rád. Či už je to I love you man, alebo komédie z Apatowej produkcie - vždy majú tieto filmy perfektnú atmosféru, na nič sa nehrajú, scenár je plný hlášok a humoru ťažiaceho z trápnych situácií, majú super charaktery a na konci sa všetci kamarátsky spoja aby vybojovali happy-end do ktorého im hrajú pecky od Kiss. Radosť sa na to pozerať a určite to bola aj radosť točiť. Normálne to človeka nadchne aby s kamošmi natočil podobnú hovadinu :) ...P.S.: a napísať do komentáru, že to bola "chudá kombinace výchovné sociální psychologie"? Keby to počuli tvorcovia tak sa buď pustia do smiechu, alebo sa na seba nechápavo pozrú. Hodnotiť odborne film, ktorý sa snaží len zabaviť ľudí, kašle na hlboké filozofické úvahy a má jednu moralitku len aby mala tá kopa humorných scénok dejovú kostru o ktorú sa môže oprieť - je tak trochu choré. Bože, už by sa mohli niektorí užívatelia uvedomiť a pozerať filmy preto, lebo majú radi filmy a nie preto, lebo môžu na csfd.cz zamachrovať akí sú oni kritici. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Další z minima inteligentních a opravdu zábavných komedií; najít podobný klenot v dnešní americké produkci laciných spermo-blitko-sračko (myšleno nechutnými záběry na tyto tekutiny) komedií je čím dál tím těžší. Chápu, že teenagerů přijde na podobný žánr pochopitelně nejvíce, ale normální lidé si také občas dopřejí něco pro zasmání, aby jim při sledování nenaskákaly pupínky. Film Velcí bratři je vtipným zamyšlením se nad tím, že v životě nejsme nejdůležitější my sami, ale hlavně lidé okolo nás. Anebo by jsme jim přinejmenším měli věnovat stejnou míru pozornosti - věc názoru. Tento film svou myšlenku má a celá stopáž komedie mi utekla jako voda. Na hlavní sympatickou čtveřici postav se moc dobře dívalo, nejvíce pak překvapili dětští herci v čele s malým přisprostlým černouškem :-) a obrýleným bláznem do L(iving)A(ction)R(ole)P(laying)u. Asi to taky vyzkouším, předpoklady k tomu, zdá-se, mám! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)
  • Když Wheeler (S. W. Scott) říká, že členové hard rockové kapely KISS jsou Židé, nemá tak docela pravdu. Paul Stanley, Gene Simmons a Ace Frehley židovského původu jsou, ale Peter Criss (jehož občanské jméno je George Peter John Criscuola) je Italo-Američan. (FilmFan24)

Reklama

Reklama