Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která těží především z ostřejších slov. S. W. Scott je v pohodě a ostatní taky. Dětské role jsou stvárněny dobře a dodávají filmu asi to nejzajímavější. Ať už jde o staršího fantasy tragéda nebo mladšího odvázaného černouška pokaždé je o zábavu postaráno. Občas je to trapas, ale dá se... 55% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl celý film tak trochu zkažený tím, že hlavní představitel dětské role mi děsně připomínal jednoho mého (dospělého, ha ha) kamaráda, který též má takový smysl pro fantasy a jezdí na cony apod. Během filmu jsem na to pořád musel myslet a tak jsem si tuhle komedii s poučením nějak zvlášť nevychutnal. No, znovu to nedám, abych zjistil, jak moc se dá u toho nasmát. Snad jedině po kamarádově smrti. Každopádně lze objektivně tento film zařadit mezi ty lepší, ne tak ztřeštěné. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Pár hlášek, které stojí za citaci, právem velká role pro Paula Rudda, neprávem malá role pro Elizabeth Banks, důkaz, že Seann William Scott umí zahrát i snesitelnou modifikaci Stiflera a jako bonus upozornění, že Christopher Mintz-Plasse připomíná Marvina Hamlische zamlada. Nejvtipnější film o LARPu. 75% Zajímavé komentáře: Cervenak, genetique, teutates ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nenápadná ale celkem slušná komedie, která jako by vypadla z pera Judda Apatowa. Film jede v klasickém komediálním schématu, kdy dva kamárádi (jeden pernamentně nadrženej, druhej suchar, který zjišťuje, že mu život utíká mezi prsty) něco pokazí a musí za to pykat. Tentokrát se za trest dostanou do programu "Velký bratr", kdy mají na starost dva dospívající mladíky, které zprvu nemůžou vystát ale později si je samozřejmě oblíbí. Hlavní plus filmu je, že se zaměřuje převážně na brilantní dialogy a ne na fekální nebo jinak trapný humor. Některé hlášky opravdu nemají chybu a nejednou jsem se hlasitě zasmál. Tomu dopomáhalo i výborné herecké obsazení, kde Seann William Scott ukazuje, že není jen "Stifler" a Paul Rudd už svůj komediální talent předvedl dříve. Škoda, že si film nedrží svou kvalitu až do konce (i když závěrečná, smrtelně vážně míněná bitva nemá chybu) a začne kýčovitět a sentimentálnět nad únosnou mez. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Cosplaye z Pána prstenů a Kiss, Seann Scott a Paul Rudd, prostě nadprůměrná komedie, která nepřekračuje čáru vtipnosti a blbosti, závěrečná bitva byla parádní a za Kiss * * * * , začátek a konec jsou výborné, střed trošku pokulhává, ale Role models nejsou filmem na přemejšlení, ale odreagování a to se povedlo. 75 % ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Film obsahuje jednu potitulkovú scénu navyše. (Arsenal83)
  • Na začátku filmu je zmíněna fiktivní hra famfrpál z filmové série o Harrym Potterovi a dále je zmíněn Paul Cartney, který má mít hity ze 70. let, což je narážka na Paula McCartneyho. (Zix.)
  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama