Reklama

Reklama

Liv a Emma jsou nejlepší kamarádky, jež si nemohou být blíž a zároveň nemohou být víc rozdílné. Liv jako úspěšná právnička ví, co chce a jak to získat. Emma je obětavá, velkorysá učitelka, která myslí především na druhé. Obě se dokonale doplňují, pasují k sobě jako jing a jang. To vše se změní, když nešťastným omylem připadnou jejich svatby na jejich vysněném místě na tentýž den. Vdavekchtivé nevěsty jsou rozhodnuty použít všech mazaných prostředků, aby té druhé její velký den překazily. Zdá se, že jedno dlouholeté přátelství spěje ke smutnému konci. Ve svatební den obě napadne, že se usmíří, když ale Emma zjistí, že Liv vyměnila její svatební video za video z divokého večírku, napadne Liv a obě nevěsty se poperou. Během rvačky jim dochází, jak hloupě a nedospěle se chovají. Nakonec se usmíří a vzájemně se omluví. Zatímco Livina svatba pokračuje, z Emminy svatby sešlo. Emma se však své červnové svatby v hotelu Plaza také dočká. O rok později se jejím vyvoleným stává Livin bratr, který ji už dlouho miluje. Příběh ale ještě zdaleka nekončí, obě přítelkyně jsou těhotné, termín porodu mají ve stejný den... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (260)

castor 

všechny recenze uživatele

Očekávaně povrchní jednohubka. Tomu, jenž zažil vlastní svatbu a 90% z ní si zařizoval sám, protože okolo se nabízela jen banda těch, kteří by to či ono odflákli nebo dělali s nevlídným výrazem, musí být jasné, že tohle je jen zaoceánská limonáda, která je sladká, nezdravá a ulepená. Když ale trochu snížíme nároky, můžeme se místy bavit a místy dokonce i dojímat. Samozřejmě i trapně se budeme cítit. O tom žádná. Kamarádky (platově nedoceněná učitelka a prachatá právnička) zjistí, že se nedopatřením mají vdávat ve stejný den, ač si vždy přály, že nejdůležitější den života prožijí spolu. Jedna jako nevěsta, druhá jako družička. A naopak. Jenže (nebudu zbytečně vysvětlovat) teď žádná ustupovat nehodlá. Záškodnické akce startují, protože double den D se blíží. Pánové jsou tu redukováni na zbytečné figurky, vše se odehrává mezi dvěma energickými hrdinkami, které se chovají pitomě, ale tak nějak to s nimi sneseme až do konce. Navíc když divák hodí oko jen na Anne Hathaway, může vypnout zvuk, přetáčet scény s Kate Hudson a nechat se těšit herečkou, která ví, kdy rozzářit ten svůj kouzelný a zatraceně široký úsměv!! ()

misulka03 odpad!

všechny recenze uživatele

Tragické, fakt sorry, ale tohle mě ani trošku nebavilo. Asi jsem od toho čekala víc nebo prostě jen tato "komedie" nenatrefila na moji náladu - netuším, ale bylo to pro mě utrpení. Je pravdou, že Kate Hudson zrovna nemusím, ale když ji srovnám v jednotlivých filmech - tady se mi vzhledově teda vůbec nelíbí, vypadá strašně uměle. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Ach můj BOŽE!!! Klystýr pro všechny romantické duše bez rozdílu věku, pohlaví či sociálního statutu. Sice to není takové peklo, jako když se Poledňáková snaží Líbat jako Bůh, ale sledovat hodinu a půl střet dvou vymaštěných pipin vydá minimálně za pět hodin v posilovně bez pravidelného přídělu tekutin. Taky máte pocit, že se neudržíte na nohou, natož, abyste se po svých dovalili domů. Vtipné to není ani na chvíli, dojemné už vůbec ne, a aby toho nebylo málo, Kate Hudson je hnusnější než zaschlá moč na veřejné toaletě. Brrr... než jít na tohle do kina, to snad radši tím drátem do oka. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Docela zábava sledovat dvě kočky jako je Hathaway a Hudson, při jejich vzájemných naschválech, aby jedna druhé překazili svatbu v tentýž den! Nakonec se v nejlepších kamarádkách pohne svědomí až před oltářem. Liv si uvědomí, že nastražila špatné cd a pošle kámoše, aby ho vyměnil Emmě za správné. Ten to však neudělá a u oltáře se zobrazí nemravné obrázky na projekci, kterým nadchází Emmy zkrat a naběhne na Liv k oltáři, kde se začnou prát! Jak to nakonec vše dopadne?! Neurazí ani nenatchne, ale nascháli typu obarvené vlasy, nebo příliš opálená se Vám zaryjí do úsměvu! 55% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo ach jo ach jo. No co se taky dalo čekat od americké podělané komedie o svatbách a nevěstách. Mělo mě už varovat ženské obsazení. Ještě bych aji toleroval Kate Hudson, která podle mě nějak přibrala (podle toho lehkyho ovaru pod bradou), ale Anne Hathaway byla a dycky bude pro mě hrozná. Nejenom vzhledem. Připadá mi totiž, že přes jednu půlku ksichtu má ty svoje divně postaveny velky oči a přes druhou půlku rty. A oboje v kombinaci s nejapnym herectvim a se vším ostatnim nebrat... K tomu ději taky nemám co dodat - prostě trapny americky pindy, trapná americká posedlost dokonalejma svatbama, trapny kamarádky, no trapnej celej děj. Žádnej humor, jenom trapno. Jediny pozitivum byl Steve Howey, ale ten mě bavil jenom proto, že mi několik jeho zaksichtění připomnělo jeho zaksichtění z jeho role v Deníku zasloužilé matky... ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Film bol pôvodne zamýšľaný ako tínedžerská komédia, v ktorej mali hlavné postavy obsadiť Emma Roberts a Nikki Reed. Až neskôr sa rozhodlo, že to bude komédia pre mladých dospelých, v hlavných úlohách s Kate Hudson a Anne Hathaway. (U_S_O)
  • Pro scénu, kdy se ve svatební den nevěsty poperou, měly herečky připraveny celkem čtvery svatební šaty. Všechny šaty měly jiné zpracování, ale s tak nepatrnými odlišnostmi, že to ve filmu nejde poznat. Stejně tak Nateův (Bryan Greenberg) oblek při zkoušení není tentýž jako na svatbě. (Patw)
  • Natáčení probíhalo od 31. března do 24. června 2008. (Dlee)

Reklama

Reklama