Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na světě existuje jeden kluk, který hraje milostné písničky na svoji „španělky“ a rád by s tím okouzlil dívku svých snů. Nebo je to snad Krauser, zpěvák deathmetalové skupiny Detroit metal city? Ano, je to tak. Negishi má totiž rozdvojenou osobnost. „Španělka“ moc oblíbená nebyla, a tak ji vyměnil za elektrickou kytaru, masku, paruku, metalové brnění a vstupuje na scénu s nejpopulárnější kapelou ve městě. Negishimu se ale někdy stává, že jeho osobnost přejde na Krausera i v normálním životě mimo jeviště, kde to nikdo netuší. Anime pro všechny příznivce metalové hudby, komedií a pro všechny, kdo chtějí vidět deset znásilnění za sekundu... (Baťka)

(více)

Diskuze

Axineya

Axineya (hodnocení, recenze)

Nejvtipnější anime, co jsem kdy viděla=) Krauser-san je prostě borec;D

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

daEmoNickY: Ničím se neoháním, já pouze konstatuji. Viz mé hodnocení. Ať je to, jak chce, většinový vkus rozhoduje o hodnocení a umístění v žebříčcích. Menšina to nanejvýš pouze koriguje. :-)

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnocení, recenze)

Vetsinovy vkus lidí a botů na AniDB? _______ Skoda ze se ohanis nazorem ze vetsina rozhodne dobře. Ono totiz vetsina lidi vi "picu starencinu" a lidí, co tomu rozumi, je poskrovnu. ____ Nastesti tady aspon nerikas, že protože to je Top 10 tak to musi být dobré. Ale uz jsem tady podobnej blitek videl.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Nuže, na AniDB je film v Top 10, jsem tedy přesvědčen, že se zdejší hodnocení časem zvedne, ježto patrně seriál vyjadřuje většinový vkus. Takže ani já se nepřikláním ke kontroverznosti.

HAL

HAL (hodnocení, recenze)

Hmm, neřekl bych že to bude moc kontroverzní... to jen těch pár velmi málo špatných hodnocení stahuje jinak solidní průměr. Ale dokážu pochopit že někdo takhle chytrou šaškárnu prostě nevydýchá :)

Jen mě štvaly místy až příliš rychlé dialogy... to je snad poprvé co jsem u anime vyloženě nestíhal číst titulky.

strougy

strougy (hodnocení, recenze)

Hech, tak Mantisův komentář mě přesvědčil, že se na DMC musím podívat :-)

Ajantis

Ajantis (hodnocení, recenze)

Vypadá to, že má DMC nakročeno mezi nejkontroverznější seriály na čsfd. Ne že by mě to překvapovalo. :-)

AnimeFan

AnimeFan (hodnocení, recenze)

Už dlouho se mi nestalo, že by něco animovanýho byla taková MRDKA, že bych to musel po několika dílech s naprostym odporem smazat. A to sem dokoukal i Blue Submarine!!!

Subjektiv

Subjektiv (hodnocení, recenze)

I'm the Demon King, Ajantis. I'll rape your lover, kill her. rape her again, then rape you, eat you alive and rape you once more... rape 11X/s, hryz

Reklama

Reklama