Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Začátek se blížil 3* , postupem času obrat a konec na odpad. Průměr 1*, ani oblíbená Meg to nevytrhne. Asi po 10 minutách jsem si uvědomil, že jsem to už viděl a nic moc, ale dokoukal jsem, což byla chyba. Víc asi nemá cenu hodnotit. Jen to, že přeci jen špičková je scéna, kdy Sam a Maggie dabují Antona a Lindu při přenosu z protějšího bytu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezda navyše za Ryankine očné tieňe, skutočne jej pristanú a inokedy pôsobí skôr za takú šedú myšku. Inak scenáristi na poli romantickej komédie už vážne nevedia, čo vymyslieť a námet tohto filmu je aj napriek zdanlivej originalite iba varenie z vody. Dobre, film som videl aj dávnejšie a vtedy sa mi páčil viac, a možno je teda určený buď nevyliečiteľným romantikom/romantičkám, alebo zatiaľ vekom menej citovo vyzretým osobám. To úplne vážne, bez urážky. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Skvělá romantická komedie ze starý školy, která hodně připomíná typické kusy z filmografie Meg jako Francouzký Polibek či Láska Přes Internet.Je to kýčovité, je to předvídatelné, ale je to skvěle zahrané, zábavné a upřímné.Na nedělní dopolko nesmrtelná klasika, která má neuvěřitelně silné scény, v rámci žánru nadprůměr, 80% a Ryanová byla prostě nejvíc sexy bitch ze všech. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl prvý krát v roku 2000 a je to zrejme jediná romantická komédia ktorej som dal prednosť pred futbalom. Pamätám si to presne Nemecko - Portugalsko ME 2000... Nedokázal som prepnúť naspäť na ten futbal... A to na romantické komédie niesom a ani som nikdy veľmi nebol.... Možno bude tajomstvo úspechu aj v tom, že tento film je oveľa viac romantický triller ako komédia... Film veľmi podarený a nápaditý... Už len to že sa mu podarilo vytlačiť futbalové ME z môjho rebríčka si zaslúži 5 hviezd : )) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Hlavním problémem je Matthew Broderick. Nemůžu si pomoct, nikdy v něm nedokážu vidět chlapa, ale jen retardované morče. Tady hraje dalšího zoufalce, tentokrát se šmíráckou obsesí a patologickou fixací na astronomii, astrologii, sušené žrádlo a jednu libovou roštěnku. Naštěstí je tu Meg Ryan, protože jinak by tahle vypečená pomsta nebyla sladká, ale k pos… lání do odpadu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Slávny otec režiséra, Dominick Dunne, hrá vo filme reštauračného kritika. (Svadbos)
  • Griffin Dunne v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama