Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca humorom nabitá romantická komédia patrí k tomu najlepšiemu, čo Meg pre žáner urobila (a urobila toho veľa!). S Matthewom Broderickom tvorí skvelé duo, rovnako aj ich "súperi" Karyo a Preston vytvárajú výborný kontrastný pár. Iskrí im to a humoru je tu požehnane. Taktiež poteší dobrý soundtrack (napr. The Left Banke). ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan a Matthew Broderick nabízejí vtipný pohled na obsesivní stránku lásky v rolích Maggie a Sama, kteří se dají dohromady, aby se pomstili svým bývalým. Po poněkud slabším začátku se tato vtipná komedie začne pomalu rozjíždět. Romantická taškařice, kde se mísí mezilidské vzathy, humorně pojaté s netradiční zápletkou hodnotím nadprůměrem **** ()

Reklama

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Určitě je to docela originálně pojatá romantika,ale mě osobně to moc nebralo. Obsazení je pro mne celkem tragické;Meg Ryan jako neherečka,nesympatický Broderick a o zbytku ani nemluvě..Že bych celou dobu napjatě seděla u televize a fandila dvoum hlavním protagonistům,aby se dali dohromady,to se říct taky nedá, romanticky vás to taky moc nenaladí,humor jak tři.. uff. Docela průšvih,ale párkrát jsem se zasmála a za ten pokus ty dvě hvězdy dám:)A to jsem ještě zapomněla připsat tu předvídatelnost.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Teraz ma pozorne počúvaj – vráti sa k tebe len ak ju jeho ejakulácia odhodí do tvojho okna.“ Prekvapivo drzé a vtipné. Rozkošná (aj na motorke a v prilbe) Meg Ryanová je kráľovná americkej romantickej komédie (KEĎ HARRY STRETOL SALLY, BEZSENNÉ NOCI V SEATTLI, FRANCÚZSKY BOZK), ale POSADNUTÍ LÁSKOU nie je taká "čistá" romantická komédia, než akou sa zdá byť. Zaskočí triezvosťou a osviežujúcou škodoradosťou. Takže komu z vás sa lepia ústa od všetkých tých presladených ľúbostných cukríkov z nemeckej produkcie, príde si na svoje a tentokrát je dokonca v pohode aj Matthew Broderick. Tím dotvára sympatický "konkurenčný“ pár Tchéky Karyo (lovec z MEDVEĎA) a Kelly Prestonová (JERRY MAGUIRE). Ak máte radšej drsnejšie romantiky (neskôr napr. ANIMÁLNA PRÍŤAŽLIVOSŤ s Hughom Jackmanom), prídete si na svoje. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// S.T.A.L.K.E.R.: Addicted to Love - a ne, není to nový mód ke známé hře. Je to starý film, kterým jsem po letech oprášil VHS přehrávač zrovna když jsem měl náladu na nějakou pitomost. A ona to byla pitomost, ne že né.. ale! byla to vtipná, milá a zábavná pitomost. Říkal jsem si, že ten film okomentuji cynickou definicí lásky přímo z filmu, ale pak bych nemohl říct všechno tohle ostatní, takže kdo bude mít zájem, definici si najde (doporučuji, mluví se v ní o tahání červů ze zadku) a pro ty ostatní, láska je... "znáte to, když žijete svůj život a máte neustále pocit, že v něm něco chybí, že je prázdný. Láska je to, co tohle prázdné místo zaplní." A rádoby drsná Meg Ryan s tím sympatickým týpkem co hrál v Godzille tohle moudro celkem roztomile tu hodinu a půl rozvádějí zatímco chudáci od naproti pikaji za své hříchy. Bavilo mě to moc :) - 80% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Griffin Dunne v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno