Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Prostě jsem čekal takovou typickou hloupou vtipnou dvoutisícovkovou komedii, ale nakonec z toho byl jen nudnej brak. Vtipných bylo fakt málo scén (úplný minimum) a možná tak přítomnost Demi Lovato (zvlášť, když si vzpomenete, jaký ptákoviny právě dělá). Všechno bylo hrozně předvídatelný, což by ani nevadilo, kdyby to ale bylo vtipný. Bylo to spíš jen trapný a hlavní mrcha byla jen taková vyhaslá hvězdička, která nedokázala rozohnit ani toho největšího agresiváka. Vyhodnocení: Bratři Jonášové byli přímo k zblití ()

Kubaaaa odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo čekal, že ve filmu Camp Rock bude nějákej rock se šeredně spletl. Za ten název by měl někdo dostat přes hubu. Všude samej disko-hip-hop-pop, doplněný nehoráznou naivitou tý, neustále se usmívající (čti: divně čumící), holky. Typický film pro dvanáctky, který vlhnou, když viděj Jonase, Hannu Montanu, nebo Bíbra. Fakt shit, du blejt ()

Reklama

matoon97 odpad!

všechny recenze uživatele

Už mám tých Jetixových volovýn plné zuby! Akoby sa len snažili napodobniť romantiku, a pri tom by len vystrúhali nejakú muzikálovú komédiu, pri ktorej človek viac krúti hlavou, ako sa smeje. Názov tohto filmu Camp rock vo mne vzbudil myšlienku rokového tábora, u ktorého sa nebudem nudiť. Pravda je však opak! Nenormálne hlúpe dialógy, nemožná hudba. Herecké obsadenie tak siaha pod psa, že by som najradšej zahreśil. Moja kritika možno je trochu strelena, to tento film si nič iného nezaslúži. ()

Tereza666 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se tady ohání kecama typu "Kdo má rád hudbu, nechápu proč dává odpad!" .. Jak se tohle může považovat za hudbu? Copak nemáte vážení žádný respekt k hudbě? Banda romazlenejch fracků, kteří do mikrofonu odporně kňourají, vrchol všeho hnusu je Lovato s obrovským předkusem, vypadající jako by vás chtěla sežrat. ()

Xenon 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch "lepších" filmů na pohodu,srandu s přáteli a hodně alkoholem :). Hláška "Postav budku chci vidět víc ptáků", je docela masakr, to sou dialogy vám povím :-D. Do toho neustále za každých okolností se příšerně hollywoodsky culící brunetka, která zpívá onen "To je ten song", na kterej všichni čekáme celej film. Je to prostě pecka. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Premiéru filmu sledovalo 8.9 milióna divákov, čo je druhý najsledovanejší Disney Channel Original Movie hneď za High School Musical 2. (Tolf)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)
  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)

Reklama

Reklama