Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

A je tu jeden z priemerných amerických muzikálov, ktoré sa tvária že ohúria celý svet. No hú-hú a ešte čo nie. Nedá sa povedať, že by išlo o film ktorý je nejako výrazne zlý, alebo by vám prišlo zle po chvíľke pozerania, ale na konci odídete prázdni, či už z kina alebo od televízora. Nič to vo vás nezanechá, iba ak by ste boli fanúšikovia Jonas Brothers, Demi Lovato alebo tuctových amerických muzikálových songov. Jednoducho nevidím rozdiel medzi týmto a filmami typu High School Musical od iných muzikálov, sympatický ľudia, chytľavé melódia lacný dej a to je všetko. Ľahko oblbnuteľným deťom v teenegerskom veku nič viac netreba. ()

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl tento film hodnotit jen podle kvality, tak bych byl velmi nespravedlivý a to by si tvůrci určitě nezasloužili. Tenhle film nebyl natáčen s tím, aby dostal Oskara nebo jiné ocenění, ale měl být milý, romantický, zábavný, napínavý a to se mu do detailu povedlo. Možná, kdybych se na tento film koukal v jiné době a nikdy nebyl na žádném hudebním táboře, tak by bylo hodnocení nižší, ale protože tento film dokázal naprosto vyjádřit atmosféru jak to na takovém táboře chodí se vším všudy, tak si zaslouží 5* a moc rád se na něj znova podívám, protože mi připomene ty nádherné chvíle strávené na hudebním táboře. ()

Reklama

Harts odpad!

všechny recenze uživatele

takoveto teenagerovske komedie jsou pro me oddychovkou, ale tohle bylo uz na me moc, chvilemi se mi to libilo, chvilemi jsem se za vsechny ty kocicky stydel, at uz proto ze neumeli hrat, tak proto, ze kdyz zpivali tak se kroutili tak nerealne, ze jsem jim neveril, ze to nataceni filmu je vazne bavi. Mozna to byl umysl, no pokud chteli scenariste vyvolat, ze to jsou 10lete holky. A ta povrchnost celym tim filmem, vsechno bylo tak jasne jeste drive nez to skonci, stydel jsem se, ale dokoukal, uz jen proto, ze jsem doufal, ze ty pisne budou kazdou minutu lepsi a lepsi. ()

Wooke 

všechny recenze uživatele

Let's make some other weird and awkward stuff like this, please ! Alebo radšej nie. Ako, nebolo to vyslovene nudné, ale bola to typická moderná diseyovská..hlúposť, ktorá nemá žiadnu pointu a chcela len vyzdvihnúť bratov Jonasovcov, tak ako to v minulosti bolo pri High School Musical. Ale predsa len to nie je odpad, ktorý by patril do koša alebo niekde, kde to už človek nikdy nebude vidieť. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Ještě před uzavřením hudební trilogie High School Musical Disney přišel s novou sérií, která se sice trilogie nedočkala, ale vystačila si na dva filmy. Oproti ale již zmiňovanému High School Musical tohle není muzikál, ale čistě hudební a tím pádem je zde i písniček výrazně méně, což mi sedlo. Tím se dostává prostor pro nějaký děj, který není nijak mistrovský a nejspíš ani ne dobrý, ale jako šlo to. Prostředí tábora bylo pěkné a jako myšlenka filmu být sama sebou a nedělat něco jen před někým, abychom zapadli do skupiny je celkem fajn. Na konci se i dočkáme pár písniček. Za mě průměrný film, který bych doporučil jen fanouškům takových Disney záležitostí. Chtěl jsem říct fanouškům muzikálů, ale muzikál to vlastně ani tak není a písniček je zde jen pár. 5/10 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)
  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Meaghan Martin (Tess) si při natáčení písně „Too Cool“, která se hrála u táboráku, skutečně vykloubila rameno. (LUKICKK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno