Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (160)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Ja debil som si myslel, že pôjde o nejakú rockovú komédiu :-( Cítim sa hlboko podvedený a oklamaný tvorcami. Čo má znamenať ten názov, to netuším, lebo ja som videl len príšerne sladké hip-hop tanečky a "love" problémy dievčat, ktoré ešte ani nevedia čo je to menzes a cukríkovo pregélovaných chlapcov vekovej kategórie 12+. Teším sa na druhý diel, ktorý by tvorcovia mohli nazvať Camp Death Metal a zákerne do neho vsunúť songy od Right Said Fred, alebo Sin with Sebastian. Šajse!!! ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

Jako na běžícím pásu ,sotva se oběví nějaká komedie či já nevím muzikál či něco pro teenagery tak to začne hučet ...odpad,hvězda....odpad...odpad nevím třeba H S Musical se mi moc líbil všechny tři díly ( Podotýkám věk 35 let,vdaná dvě děti ) a i camp rock mně svým zpusobem uchvátil ,nejspíše proto že miluju hapyendové konce :-) ale o to nejde hudba ve filmu byla chytlavá jak už zde někdo napsal a já s ním souhlasím ,obsazení bylo sympatické a děj mi přišel pravda jako obvykle poslední dobou prolínaná moda popelka hvězdou ale co?Vždyť nebýt takových filmu které dokážou plnit sny všechny naděje které jak doufám má ještě většina lidí na této planetě,myslím naděje na svuj splněný sen ,by přestaly existovat a všichni by věřili jen v to že je sežere godzilla nebo odbouchne Calvera ze sedmi statečnych. Ale je jasné že každý má svuj styl a já za ten svuj dávám tomuto filmu čtyři hvězdy. ()

Reklama

Harts odpad!

všechny recenze uživatele

takoveto teenagerovske komedie jsou pro me oddychovkou, ale tohle bylo uz na me moc, chvilemi se mi to libilo, chvilemi jsem se za vsechny ty kocicky stydel, at uz proto ze neumeli hrat, tak proto, ze kdyz zpivali tak se kroutili tak nerealne, ze jsem jim neveril, ze to nataceni filmu je vazne bavi. Mozna to byl umysl, no pokud chteli scenariste vyvolat, ze to jsou 10lete holky. A ta povrchnost celym tim filmem, vsechno bylo tak jasne jeste drive nez to skonci, stydel jsem se, ale dokoukal, uz jen proto, ze jsem doufal, ze ty pisne budou kazdou minutu lepsi a lepsi. ()

Rosaviva odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl nejhorší film, který jsem kdy dokoukala do konce. Ptáte se, jestli je možné aby vás hlavní hrdinka začala štvát během prvních 15 vteřin? Odpověď je jasná. Ano! Demi Lovato se celou dobu zubila jako kdyby jí někdo narval ramínko do pusy, hrůza, přála jsem si jen jedno, aby jí už konečně někdo zabil. Z celého filmu je nejlepší závěrečná písnička This Is Me (ale pouze verze s tim jednim Jonasem). Naprostý odpad! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se ukecat a dal šanci této teenagerské komedii plné mladých a krásných lidí, s naivním příběhem a přihlouplým dějem. Očekávání se do puntíku vyplnila, snímek je přesně takový, jak jsem si myslel. Nejvíc mi však vadí ten zavádějící název, neboť snímek nemá s rockovou muzikou vůbec nic společného. Písně se občas trochu otírají o poprockový žánr, nicméně to jsou jen výjimky potvrzující pravidlo, že prakticky všechny písně jsou čistě popové záležitosti. Některé jsou chytlavé, jiné naopak trapné nebo vyloženě otřesné, každopádně se to dá ve zdraví přežít. Nezaujatě musím uznat, že Camp Rock je příjemná, svižná a odlehčená komedie, která asi nesedne každému, já z toho upřímně řečeno také nebyl nikterak odvařený, nicméně ze zvědavosti mrknu asi i na Camp Rock 2. 4/10. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)
  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)

Reklama

Reklama