foto

Joe Jonas

  • nar. 15.8.1989 (29 let)
    Casa Grande, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Joseph Adam Jonas (známý spíše jako Joe) se narodil 15. 8. 1989 v Casa Grande, v Arizoně, jako druhý syn hudebníků Kevina a Denise Jonasových. Má další tři bratry: Frankieho, Nicka a Kevina.

Má rád zábavu a je komediantem. To je taky důvod, proč se jako malý zajímal o jiné věci než jeho bratři. Měl sen stát se komikem, ale postupem času se dal na hudbu, které se věnuje na sto procent. Spolu s bratry Nickem a Kevinem vystupuje ve skupině The Jonas Brothers jako zpěvák, ale umí hrát i na kytaru a klavír.

Miluje vystupování a jednou se chce věnovat jak zpěvu, tak i herectví. Zatím jsme ho mohli vidět ve filmu Camp Rock, kde si zahrál Shana Greye. Dále taky v TV pořadech, ale ty se většinou vysílali jenom v Americe. Nyní se připravujou filmy, kde si zahraje i se svými bratry - např. Camp Rock 2 nebo Walter the Farting Dog.

Mahtiel

Herecká filmografie

Filmy

2018 Highway Is for Gamblers, The
Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
2016 Pomáda: Živě (TV film)
Walter the Farting Dog
Zoolander No. 2
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
2009 Disney Break Show (TV film)
2008 Camp Rock (TV film)

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Boyz II Dead (S02E07)
2012 Married to Jonas (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)

Dokumentární

2017 Demi Lovato: Simply Complicated
2014 Lennon or McCartney
2009 Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)
Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
2008 Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů

TV pořady

2016 2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2016 MTV Europe Music Awards (TV pořad)
2016 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 2015 American Music Awards (TV pořad)
Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
I Can Do That (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
2012 The Next (TV pořad)
2011 2011 Billboard Music Awards, The (TV pořad)
Friends for Change Games (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Daybreak (TV pořad)
Grammy Awards 2010 (TV pořad)
2009 Grammy Awards 2009 (TV pořad)
2008 2008 American Music Awards (TV pořad)
Jonas Brothers: Living the Dream (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2008 (TV pořad)
2007 The Teen Choice Awards 2007 (TV pořad)
2006 Hormiguero, El (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Charli XCX - Boys (hudební videoklip)
DNCE feat. Nicki Minaj - Kissing Strangers (hudební videoklip)
2016 Hailee Steinfeld feat. DNCE - Rock Bottom (hudební videoklip)
2015 DNCE - Cake By The Ocean (hudební videoklip)
2013 Jonas Brothers - Burnin' Up (hudební videoklip)
Jonas Brothers - First Time (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Hold On (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Lovebug (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Paranoid (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Pom Poms (hudební videoklip)
Jonas Brothers - S.O.S. (hudební videoklip)
Jonas Brothers - When You Look Me In The Eyes (hudební videoklip)
2012 Jonas Brothers - Year 3000 (hudební videoklip)
2010 Cast of Camp Rock 2 - It's On ft. Jonas Brothers, Demi Lovato (hudební videoklip)
Demi Lovato ft. Joe Jonas - Make A Wave (hudební videoklip)
Jonas Brothers - L.A. Baby (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Play My Music (hudební videoklip)
2009 Disney's Friends For Change - Send It On (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Fly With Me (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Keep It Real (hudební videoklip)
2007 Jonas Brothers - That's The Way We Roll (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 DNCE - Good Day (hudební videoklip)
2015 DNCE - Cake By The Ocean (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(36)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace