Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapík potrebuje zúfalo peniaze na operáciu - transplantáciu srdca svojej sedemročnej dcérky.
Zo zúfalosti podstúpi i hazard, v ktorom ho, ako ináč, oberú. A k tomu ešte je, samozrejme, aj v časovej tiesni. Situácia sa značne skomplikuje, keď po ceste naberie hľadaného sériového vraha. (sochoking)

Recenze (20)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Zoufalý civilista, pár mrtvých těl, hutná atmosféra, zručný psychopatický zabiják a napětí jsou aspekty, které charakterizují snímek Truck. Zoufalství, ve kterém hraje hlavní roli záchrana života nemocné dcery, dokáže i poctivého člověka přivést na scestí, i kdyby byl zapřisáhlý pacifista. Jak se říká, když miluješ, není co řešit a Cheol-min má svou dceru opravdu rád. Zoufale se snaží sehnat peníze na její operaci, za nešťastných okolností se mu naskytne i východisko, ale cesta za spásou je velice klikatá a navíc dlážděna mrtvolami, když se na scéně nečekaně objeví další postava. Situace se tak vyhrotí ještě více, než si sám Cheol-min vůbec představoval. Thriller je to vskutku napjatý a to především díky hlavnímu záporňákovi, který se s ničím nepáře a když už se do párání pustí, stříká pěkně krev všemi směry. K tomu si připočtěte kvalitní vizuální zpracování a zběsilou noční jízdu v dešti. (7/10) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vdovec v stredných rokoch podniká zúfalé kroky pre záchranu svojej dcérky, ktorú postihla rovnaká choroba, akou trpela jeho zosnulá manželka. Aby toho nebolo málo, na ceste s dodávkou so "špeciálnym" nákladom naberie "špeciálneho" stopára ... Solídny snímok, ktorý síce neponúka nijak mimoriadne poprepletaný šokujúci príbeh, no svoj pomerne slušný štandard si vďaka zápletke, hereckým výkonom a živému záveru, hravo udržal. Spokojnosť. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nielen hustý dážd, ale i slimačie tempo pribrzdených zúčastnených, do oka bijúce náhody a nudne teatrálne akcie sprevádzali tento film, ktorý sa len vliekol a vliekol čo s thrillerom nemá vôbec nič spoločné. A záverečná neohrabaná akcia je vrcholom tejto ukrutnej nudy! ( To je tak, ked ženské držia v rukách väčší kvér ako ten, ktorý má ich muž medzi nohami. ) Záver: film ma doslova sral ! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý akční thriller, ale velmi ohraný a v konkurenci dalších rychle zapadne. Střet dvou mužských nepřátel, nějaká ta rvačka, násilí, vraždy. Jeden z nich je totiž pěkný psychouš a tak si zabíjení lidí fakt užívá. To se rozhodně nemůže líbit tatíkovi od dcerky, který pro ni schání prachy na novou ledvinu, a který mu v dobré víře zastaví na stopa ... Dobré, ale ne nijak převratné. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Já jsem překvapen!!! Nevinný chlapík, který udělá vše proto, aby získal peníze na operaci své malé dcerky a jde přes mrtvoly (obrazně řečeno). Napínavé jako prase, místy vtipné a celkově se jedná o hezký snímek, který nestihne za svou krátkou stopáž nudit. Nechybí akce, infarktové scény, nějaká ta vražda a samozřejmě i ta bitka, leč amatérská a ne nějaká Kung-Fu choreografie. Já se bavil. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama