Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapík potrebuje zúfalo peniaze na operáciu - transplantáciu srdca svojej sedemročnej dcérky.
Zo zúfalosti podstúpi i hazard, v ktorom ho, ako ináč, oberú. A k tomu ešte je, samozrejme, aj v časovej tiesni. Situácia sa značne skomplikuje, keď po ceste naberie hľadaného sériového vraha. (sochoking)

Recenze (20)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nielen hustý dážd, ale i slimačie tempo pribrzdených zúčastnených, do oka bijúce náhody a nudne teatrálne akcie sprevádzali tento film, ktorý sa len vliekol a vliekol čo s thrillerom nemá vôbec nič spoločné. A záverečná neohrabaná akcia je vrcholom tejto ukrutnej nudy! ( To je tak, ked ženské držia v rukách väčší kvér ako ten, ktorý má ich muž medzi nohami. ) Záver: film ma doslova sral ! ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Já jsem překvapen!!! Nevinný chlapík, který udělá vše proto, aby získal peníze na operaci své malé dcerky a jde přes mrtvoly (obrazně řečeno). Napínavé jako prase, místy vtipné a celkově se jedná o hezký snímek, který nestihne za svou krátkou stopáž nudit. Nechybí akce, infarktové scény, nějaká ta vražda a samozřejmě i ta bitka, leč amatérská a ne nějaká Kung-Fu choreografie. Já se bavil. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý akční thriller, ale velmi ohraný a v konkurenci dalších rychle zapadne. Střet dvou mužských nepřátel, nějaká ta rvačka, násilí, vraždy. Jeden z nich je totiž pěkný psychouš a tak si zabíjení lidí fakt užívá. To se rozhodně nemůže líbit tatíkovi od dcerky, který pro ni schání prachy na novou ledvinu, a který mu v dobré víře zastaví na stopa ... Dobré, ale ne nijak převratné. ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

Zúfalí ľudia robia zúfalé veci. A tak náš hlavný hrdina, aby mohol zaplatiť účty za lekárov pre svoju malú dcérku, podnikne výpravu do krimi podsvetia, napožičiava si, niečo prehrá v kartách, nechá sa podviesť až napokon doslova vpadne do miestnosti - miesta činu obzvlášť opovrhnutiahodným spôsobom vykonanej vraždy akurát v momente, aby sa stal dôležitým svedkom. Dostane možnosť zachrániť sa - keďže je vodiť nákladiaku, na ktorý sa telá akurát zmestia, vydáva sa na strastiplnú cestu nocou. A aby toho nebolo dosť, pridá sa podivný stopár. Daždivá noc, zúfalstvo, strach, napätie - to sú atribúty tohto zručného thrilleru, ktorý však v závere trochu stráca, keď zakopáva o "votrelca" (a známeho, že nie je na mieste kontrolovať, či zomrel). ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Zoufalý civilista, pár mrtvých těl, hutná atmosféra, zručný psychopatický zabiják a napětí jsou aspekty, které charakterizují snímek Truck. Zoufalství, ve kterém hraje hlavní roli záchrana života nemocné dcery, dokáže i poctivého člověka přivést na scestí, i kdyby byl zapřisáhlý pacifista. Jak se říká, když miluješ, není co řešit a Cheol-min má svou dceru opravdu rád. Zoufale se snaží sehnat peníze na její operaci, za nešťastných okolností se mu naskytne i východisko, ale cesta za spásou je velice klikatá a navíc dlážděna mrtvolami, když se na scéně nečekaně objeví další postava. Situace se tak vyhrotí ještě více, než si sám Cheol-min vůbec představoval. Thriller je to vskutku napjatý a to především díky hlavnímu záporňákovi, který se s ničím nepáře a když už se do párání pustí, stříká pěkně krev všemi směry. K tomu si připočtěte kvalitní vizuální zpracování a zběsilou noční jízdu v dešti. (7/10) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama