Reklama

Reklama

Magická posedlost

  • USA Practical Magic (více)
Trailer

Obsahy(1)

Po několik generací rodinu Owensových provází kletba, kterou na ni uvalila čarodějnice Maria. A tak všichni muži, kteří se s ženami Owensovými zapletou, zemřou. Svérázné tety Jet a Frances vychovávají své neteře Sally a Gilly po svém. Samozřejmě je učí také čarovat. Dospělé dívky nemají v životě příliš štěstí. Gilly uteče z domova a zaplete se s vášnivým Jimmym Angelovem. Sally žije spokojeně v rodném městečku a zamiluje se do sympatického zelináře Michaela. O pár let později, kdy už se stará o dvě dcery, se kletba naplní a Michael tragicky zahyne. Z deprese jí pomůže Gilly, která se nakrátko vrátí domů, ale pak znovu zmizí. Sally o ní uslyší až ve chvíli, kdy ji zoufalá sestra prosí o pomoc. Jimmy ji surově týrá a když přijede, tak ho společně zabijí. Zmrtvýchvstalý zloduch je však obě začne ohrožovat. Do všeho se ještě zaplete detektiv Gary Hallet, který ho hledá pro podezření z vraždy. S pomocí kouzel a několika obyvatelek městečka se dívky a jejich tety nebezpečného muže ze záhrobí zbaví. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

CSGoddess odpad!

všechny recenze uživatele

Píčovina o dvou kundách co čarují metelesku blesku a jsou prokletý takže každý chlap co je ojebe zdechne na to tata. Kdyby magie fuckt existovala tak by si tyhle pipky ani nevezli páč by je přečaroval i Hery Potrat. Ta mě odpad a ztráta času. Navíc Bullock měla i lepší filmy a Kidman nesnáším jelikož jako herečka za starosta belu a ten její ksicht nemůžu ani cejtit natož vidět. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

A jejej! Tady něco neklaplo. Kde začít... Třeba od scénáře. Kdybych se jednou (jako že to nemám v plánu) rozhodl přijít na to, jakou a jestli vůbec má hloubku, zarazily by mě ty do očí bijící mezery v něm. Nemám ani pocit, že již samotný námět by byl nějakým způsobem originální. K práci režiséra nelze říci nic, nebylo na ní co zkazit. Ovšem ani vyšperkovat. Čili nám zbývá herecké osazenstvo. Jakožto velký příznivec Nicole Kidman krvácím, že se objevila v takovémto filmu. Snad nutně potřebovala peníze či co... Tak či tak, budiž ji ke cti, že zatímco pro Sandru Bullock filmy tohoto rázu znamenají (až na pár výjimek) maximum, Nicole může na tento výtvor v klidu zapomenout v opojení z mnoha kvalitních filmů, ve kterých skutečně dokázala, co v ní vězí. K Sandře lze ještě konstatovat, že jí to zde na její poměry vcelku sluší, což je její veliké štěstí, poněvadž jinak by tam už vůbec nemusela být. S mrtvolou se beztak cicmala Nicol, určitě by si i sama vykopala tu jámu a kdyby bylo při závěrečném duchařském tanečku o koště méně, v záplavě smíchu nad tím, jak skvělá černá komedie toto je, by si toho nikdo nevšiml. ()

Reklama

Nellaron 

všechny recenze uživatele

Že neveríte na čarodejnice? Dve sexy sestry Nicole Kidman a Sandra Bullock nimi sú. Vyrábajú mastičky a odvary, a tie predávajú v malom kľudnom mestečku. Lenže raz sa stalo, že v sebaobrane zabili agresívneho frajera jednej z nich a ten sa im zo záhrobia ide pomstiť. Znie to ako pekná rozprávka. Tento film rozprávkou aj je, ktorá je naviac znásobená romantikou a zabalená do krásneho tajomna s výbornou hudbou od maestra Alana Silvestriho. Bude sa páčť najmä ženám. Hoci som chlap, rád si film vždy pozriem (Nicole Kidman to fakt sekne) a rozhodne sa neostýcham dať 3*. ()

demovka 

všechny recenze uživatele

Sestry jsou zatíženy kletbou své předkyně, nejen že znají umění kouzel a lektvarů, ale také jejich partnery vždy zastihne smrt. Snaží se žít šťastně v dnešní době i se svým stigmatem. Jedna sestra chce zapomenout na kouzla a žít normální život (Sandra). Druhá se k umění hlásí a žije barvitý život plný nesprávných chlapů (Nicol). Bohužel kletba je dožene, Sandře umírá manžel a Nicol se dostane kvůli partnerovi do problémů a hledá pomoc u Sandry. Problém vyřeší díky kouzlům, ale nesprávným způsobem. Tím se setkávají s vyšetřujícím policistou. Jak to skončí? Díky kouzlu opět dobře….. Takže doporučuji ženám. Vy muži se běžte koukat na nějaké akční filmy, tento film pro Vás není. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Je to komedie? Je to romantický film? Je to horor? Od každého špetka - takže si nikdo nepřijde na své. Sandra Bullock a Nicole Kidman jako dvě sestřičky čarodějnice, které se musí vypořádat se svým prokletím, že každý muž, který je miluje zemře. To by bylo docela jednoduché, kdyby poslední muž Nicole Kidman nebyl až tak úplně obyčejný člověk.... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Postava Jimmyho Angelova sa pôvodne volala Jimmy Hawkins a bol to texaský farmár. Postava bola prepísaná na východoeurópsku, aby sedela pre Gorana Višnjića. (Arsenal83)
  • Celý dům byl pouze jedna velká kulisa, která byla uvnitř prázdá. Byl postaven na pronajatém pozemku a dokonce i květy na stromech jsou falešné - vyrobené z hedvábí. Vše bylo po natáčení zničeno. (HappySmile)
  • Na konci filmu mají všechny čarodějky v černých pláštích červeno-bíle proužkované punčochy podobné těm, co nosí Zlá čarodějnice Západu v Čaroději ze země Oz (1939). (HappySmile)

Reklama

Reklama