Reklama

Reklama

Nestyda Louis C.K.

(pořad)
  • USA Louis C.K.: Shameless
USA, 2007, 57 min

Scénář:

Louis C.K.

Účinkují:

Louis C.K.
(další profese)

Ať už píše, baví diváky na jevišti, nebo připravuje komediální show pro HBO, Louis C.K. se nikdy nestydí podělit o své myšlenky. Nyní se vrací ke kořenům ve stand-up show, v níž se věnuje každodenním tématům blízkým i drahým jeho srdci. Komediální a televizní hvězda Louis C.K. je zpět na HBO ve své stand-up show pro dospělé bez jakýchkoli zábran! Jeho vystoupení bylo natočeno naživo v divadle Henryho Fondy v Los Angeles a Louis se zde zaměřil na hubené a tlusté lidi, utrácení peněz, samolepky, obyvatele Kalifornie, cizince a kamarády, sex a manželství, lhaní svému partnerovi, ztrátu soukromí a novou oblíbenou zábavu pro otce. (HBO Europe)

(více)

Recenze (49)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Výborne prezentované vtipy, na homosexuálov, rodinu a hlúpych ľudí. Louisa C.K som nemal možnosť zaregistrovať a toto je moje prvé stretnutie s ním. Absolútne ma ozbrojil a dostal niekoľko krát do kolien. Takýto štýl humoru jednoducho zbožňujem a príbeh o najsmutnejšej masturbácií bol pre mňa vrcholom celého predstavenia. ()

JitkaCardova 

všechny recenze uživatele

Záznam stand-upu je určitě dobré shlédnout na úvod, k seznámení se s C. K. Louisem ve formě jevištní tresti, k ochutnání výtažku z jeho nejbřitčích charakteristických smečů, k pochopení úhlů, z nichž míří a zasahuje do citlivých, prohnilých míst západoevropskou pakulturu, kterou si bere na paškál v jejích nejbizarnějších, všednodenních a ve své absurditě všeobecně souhlasně přehlížených projevech, za jeden z nichž považuje i sám sebe, svoji roli v životě (rozevedený se závazky, stárnoucí rozbolavělý chlap, který kolem sebe pod povrch pronikajícím zrakem vidí samé rozumné důvody, proč se cítit bídně), svoje maligní slabosti i to, jak zdrchaně, rozbolavěle a nemohoucně se po většinu bdělého času cítí a vypadá. Nemilosrdný, logický, analytický, důsledný, bleskurychlý satirik, který se provrtává prohnilými slabinami naší upadající civilizační etapy s pronikavostí červotoče na speedu. ***** Ovšem o mnoho raději mám právě jeho seriál Rozvedený se závazky, kde se C. K. Louis představuje jako postava v toku svého vlastního, "reálného" života, kde jeho vývody spolu s ním zažíváte v jeho každodenních situacích - a nemyslete si, není to o nic pomalejší ani nemilosrdnější než ta tresť na podiu, jen o nekonečný rozměr hlubší a důvěrnější - on, jeho dvě holčičky, když je má o víkendu v péči, jeho opuštěnost, když je nemá, jeho triky, jak se sebou, svojí línou povahou, nezměrnou vnímavostí i opotřebovaným zjevem vydržet v proudu dní, jeho zoufalství z absence logiky všude kolem a v mezilidské komunikaci zvlášť, a pak všechny ty průkazdé detaily, postřehy, jež v toku bdění reflektuje, cítí a precizně vyhmatává a komentuje až k zbláznění. A ano, pak taky ta láska k téhle velké lidské komedii, láska, něha a absolutní vědomí, že nedokáže nikomu a ničemu ublížit, které z něj přestoproto cítíte plynně vyvěrat. ***** ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

Louise znám z pár scének, které kolují na YouTube, ale v živé šou jsem ho viděl poprvé - tu se dobře rozjel a bylo vidět, že je ve svém živlu. Dle mého hodnocení můžete soudit, že se mi to i docela libilo. Jeho humor je většinou hodně trefný, drsný a nebere si servítky, což bylo pro mě plus i mínus. Ale prostě na můj vkus několikrát přestřelil a za to jsem mu ubral aspoň hvězdičku - sranda o sexu, homosexuálech ... fajn, ale některé vtípky o "jeho" rodině a urážky dcer byly na mě už moc. [ PŘÍBĚH: X /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

maximálně nekorektní stand-up show, která je plná vulgárního humoru, a tudíž rozhodně není pro každého.. Louis C.K. si ze začátku utahuje spíš z běžných každodenních věcí, aby pak postupně přešel ke konkrétnějším tématům jako např. gayové, masturbace, sexuální život manželů a děti a jejich "hloupost".. napadá mě srovnání s Dylanem Moranem, ze kterého mi vychází, že Louis C.K. je rozhodně sprostější, zdaleka ne tak trefně vtipný a celkově na Morana ztrácí, ale i tak je opravdu hodně zábavný.. suma sumárum je první dvacetiminutovka Shameless excelentní a zabijácky vtipná, přičemž zbytek je pak už "jen" velmi dobrá zábava.. takže nakonec trochu slabší 4* ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Žádné výbuchy smíchu se ke mně nedostaviliy, ale stálý lehký poloúsměv jsem si držel snad po celou dobu sledování. Louis C. K. hovoří o atraktivních tématech. Řekněme, jedna z nejkratších hodin v mém životě, když nepočítám ty prospané. Nuda naprosto žádná. Jen toho humoru bych přivítal ještě více. Solidní 3*. S většinou českých komiků je tento chlapík nesrovnatelný. Pokud se počítá Říša Nedvěd, tak ten jediný tohoto tlustého pána irského zevnějšku válcuje. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama