Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Epičtější a dějově pestřejší než jednička, i mordy byly propracovanější, ale... Nic proti přerodu snowboardistky ve specialistku na střelné zbraně a pro boj zblízka, tyhle béčkové šablony mě jinak baví, ale v tomhle případě mě to vyloženě prudilo, protože hlavní hrdinka mi byla děsně nesympatická. Proč probůh do hlavní role vybrali Norové asi svou nejošklivější herečku? Respektive proč nemohla jedničku přežít radši ta hezká panenská blondýna s xichtem kurtizány? A proč probůh ve dvojce musela být postava toho malého otravného smrada? Nakazil se snad scénárista při psaní scénáře onou pověstnou chorobou zvanou 'Hollywoodská demence'? Ale jinak vcelku koukatelný slasher, to zas jo. Jsme svědky zrození archetypální postavy Nesmrtelného Mlčenlivého Zabijáka, nápadně připomínajícího jistého Michaela Myerse, který jen radši než s nožem pracuje s krumpáčem nebo cepínem. A zatímco u jedničky jsem nevěděl, kterou scénu bych zvýraznil, tady mám jasno - nesmělé laškování policejního jelimana se sestřičkou a následné nekompromisní utnutí jeho zpitomělého úsměvu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je skoro stejně dobrá jako první díl, ale tentokrát jsem zde objevil několik prvků, které mi vadili. Nejvíc mě asi štvala absence skvělé hudby z předešlého dílu, dále pak přítomnost několika nelogických scén či prvků a časté kopírování ze slavnějších slasherů. To mi však nezabrání v tom, abych označil Fritt vilt 2 rovněž za nadprůměrný filmeček, který mě pobavil, zaujal a přinutil si jej napsat na seznam filmů, které si budu pouštět rozhodně častěji. Už se těším na další pokračování, které se bude natáčet letos. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

HALLOWEEN II má nepriznaný remake. Volá sa ĽADOVÁ SMRŤ 2 a aj napriek neskrývanému vykrádaniu slasherovskej klasiky ( a možno aj VOTRELCOV ), má bonusy za našľapaný dej, ktorý čo sa týka dynamičnosti a masakrov, nemá chybu. V tomto žánri sa síce málokedy nájde sequel lepší než predchodca, ale ak sa to podarí, rozhodne to stojí za to. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kde skončila jednotka, tam začala dvojka.Tie jej flashbacky do minulosti,čo sa jej to vlastne stalo boli slušné.Ale logika ustúpila scenáru, ale hlavne v snahe spraviť pokračovanie a to narážam na toho vraha, lebo najprv ho zmasakrovala, spadol do rokliny a pár dní tam strávil v mraze a v márnici zázračne ožil, druhí Michael Myers. Jednotka sa odohrávala v chatovom komplexe a dvojka sa odohráva v nemocnici. Tie temné chodby skoro v opustenej nemocnici a v nej sa potuluje vrah, tak tam bola atmosféra veľmi silná. Nie som fanúšik vrahov, ktorých skoro vôbec nejde zabiť a to bol aj tento prípad. Ani tu nieje vrážd veľa a neukázali nič čo by aspoň trocha zaujalo, lebo boli prevedené veľmi rýchlo a žiadna originalita sa nekonala. Ten finálny boj bol pastvou pre oči a konečne to malo aj grády,čo sa týka napätia. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tam. kde skončil první díl, druhý krásně navazuje. Jannicke se dostává do nemocnice, poté, co přežila masakr v hotelu. Záchránáři mezi tím vyzvednou a dovezou těla do stejné nemocnice. Bohužel pro ně je to další noční můra, protože ten parchant s krumpáčem je nějakej hodně odolnej a řádění začíná znovu. Krásná návaznost dělá z druhého dílu stejně kvalitní horor, jako ten předchozí, tedy alespoň pro mě. Je tu víc krve, ale na napětí to neubírá. Ba naopak, je to mnohem napínavější. Takže hodnotím úplně stejně. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama