Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dobrej tah byl, že tupouni v tom špitále neposlechli už protřelou Jannicke a vrhli se s vervou do oživovacích pokusů sněžnýho sympaťáka s krumpáčem, kterýmu netrvalo moc dlouho, aby se pustil do svý obvyklí prácičky...rozsekat všechny na hadry...jen kdyby se mu ty baby furt nepletly do cesty. Jak má takhle něco zmáknout...sakra...tak snad zase přístí sezónu... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento film mi hodne pripomínal Halloween dvojku (myslím originál, né Zombieho). Rovnako sa to väčšinu stopáže odohráva v nemocnici, rovnako je to nemenej temné a kvalitné ako prvý diel. Záporák síce vyzerá skôr ako severský Kane Hodder, ale mytológiou okolo jeho osoby, sa celkom podobá aj na toho Mikea. Paráda, inak úplná. Nóri si za túto sériu zaslúžia obrovskú pochvalu; Takto podarený drsný slasher by som dnes už ani nečakal ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kde skončila jednotka, tam začala dvojka.Tie jej flashbacky do minulosti,čo sa jej to vlastne stalo boli slušné.Ale logika ustúpila scenáru, ale hlavne v snahe spraviť pokračovanie a to narážam na toho vraha, lebo najprv ho zmasakrovala, spadol do rokliny a pár dní tam strávil v mraze a v márnici zázračne ožil, druhí Michael Myers. Jednotka sa odohrávala v chatovom komplexe a dvojka sa odohráva v nemocnici. Tie temné chodby skoro v opustenej nemocnici a v nej sa potuluje vrah, tak tam bola atmosféra veľmi silná. Nie som fanúšik vrahov, ktorých skoro vôbec nejde zabiť a to bol aj tento prípad. Ani tu nieje vrážd veľa a neukázali nič čo by aspoň trocha zaujalo, lebo boli prevedené veľmi rýchlo a žiadna originalita sa nekonala. Ten finálny boj bol pastvou pre oči a konečne to malo aj grády,čo sa týka napätia. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl představuje klasický syndrom dvojek VÍCE MRTVOL. Také je zde více lekaček. To sice již není nic co bych vyhledával, ale odpouštím. Přece jen opět se nám příběh pozvolna rozjíždí. Až to chytá ty pravé severské grády. Venku zima a v nemocnici se není kam schovat. Chlapík s krompáčem si umí vyhrát, ale místy mě tohle připomnělo hodně silnou vykrádačku Halloween II. 50% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Norský thriller. Co víc si přát? Sníh všude, kam se podíváš, mráz zalézá za nehty, tísnivá atmosféra zdobí tenhle hororový kousek už od prvních minut. Ostatně stejně jako jeho staršího bratříčka. Pokračování totiž začíná tam, kde řádění obrovitého zachumlance s krumpáčem z jedničky skončilo. Jediná přeživší (depresivní děvče Ingrid Bolsø Berdal) z horského masakru skončí v nemocnici, kam se v černých pytlích dostanou i její čtyři kamarádi a také ten, který to všechno způsobil. Úderné pokračování má lehce protahovaný závěr, naštěstí je ale bez současných populárních twistů á la vrahem je zahradník, kterého navíc tvůrci jaksi pozapomněli šoupnout do děje. Právě tvůrci mají naopak solidní nápady, kamera přesně ví, jak má který záběr snímat, navíc se dozvíme i něco málo z minulosti „nesmrtelného“ ranaře. Většina herců odvádí víc než slušné výkony, jejich mordy pak končí poměrně nevybíravým způsobem. Minule jsem váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdami, tentokrát to mám stejné. Takže teď půjdu nahoru!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama