Reklama

Reklama

Rudý písek

  • USA Red Sands (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film od tvůrců kultovního hororu Hněv duší. Současný Afghánistán. Ve válkou rozbité zemi zuří nekonečné boje a jednotka amerických vojáků je vyslána, aby obsadila a kontrolovala strategickou silnici, která vede kolem opuštěného kamenného domu. Při akci vojáci objevují v hluboké tajemné rokli starou sošku, která se zdá být ideálním terčem pro nácvik střelby. Když však svými zbraněmi sošku zničí, nevědomky tím uvolňují mstivou nadpřirozenou sílu, která se s nimi chystá svést děsivou válku. Napínavý a akcí nabitý psychologický thriller Rudý písek vás nenechá ani chvíli vydechnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbost, téměř celý film se nic neděje, jen se dozvíme náký story o duchu. A koukáme na jednotku vojáků v poušti. Nemám rád filmy z prostředí novodobých válek (Irák, Afganistán, Jugoslávie apod). Tohle ač říznuté s hororem tomu zrovna moc nedalo. Celý film se vlastně nic neděje jen jeden voják za druhým umírá at už tou či onou rukou, sem tam má někdo halušky a k tomu jedna pohledná Afgánka, nic víc se k tomu říct nedá, jen že se budete nudit a nudit. Tohle se opravdu nepovedlo. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Asi tak osmkrát sem u toho usnul. Vždycky sem si to pustil před spanim, a až nečekaně to zabíralo. Na horor to asi není nejlepší vizitka. Člověk tady kouká na nějaké vojáky v poušti, do toho pár nějakých flashbacků a snů, člověk, co nedává úplně pozor, se začíná ztrácet. Pak už je tady nějaký démon pomsty nebo co a všichni celkem nezáživně začnou umírat. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

HORY MAJÚ OČI 2-PSÍ VOJACI Béčko, kde takmer úplne chýba akcia. Psychologická téma o vine a vykúpení v štýle SOLARISU pôsobí zvláštne naivne. Takisto tému "nudiaci sa vojaci v púšti" dokáže dobre natočiť len málokto (MARIŇÁK). Napriek tejto hre na niečo viac, to postupne hustne a koniec je dokonca strašidelný. Predsa len to však zaváňa nudou. Obal DVD je rozhodne slušný... Viac v recenzii... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Už úvodné titulky o Džinoch napovedali, že pôjde o duchárčinu. U mňa to je prosté ' čumenie do blba ' bez obavy, že mi niečo podstatné unikne.A o nejakom nečakanom vzrate na konci netreba ani pomýšľať. Nie som príliš veľký fanúšik hororu, takže tu jednu * dávam za to prostredie, do ktorého bol dej vrhnutý. Inak je to pekná hovadina, tváriaca sa úplne vážne. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podľa predislamskej mytológie djinna (džina), teda nečistého ducha, stvoril boh skôr ako čo koľvek živé. Djinn je stvorený z bezdymého plameňa a je schopný ľubovoľne meniť podobu. Hovorí sa, že voľakedy dávno opustila väčšina týchto pekelných stvorení pozemský svet. Niektorí však zostali a pretrvali veky. Americká vojenská jednotka operujúca v Afganistane pri jednej zo svojich akcií na tohto démona natrafí. V rozľahlej, vyprahnute púšti ich čaká konfrontácia s ukrutnou nadprirodzenou silou. ** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se stal vítězem filmového festivalu Raindance 2008 v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama