Reklama

Reklama

Rudý písek

  • USA Red Sands (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film od tvůrců kultovního hororu Hněv duší. Současný Afghánistán. Ve válkou rozbité zemi zuří nekonečné boje a jednotka amerických vojáků je vyslána, aby obsadila a kontrolovala strategickou silnici, která vede kolem opuštěného kamenného domu. Při akci vojáci objevují v hluboké tajemné rokli starou sošku, která se zdá být ideálním terčem pro nácvik střelby. Když však svými zbraněmi sošku zničí, nevědomky tím uvolňují mstivou nadpřirozenou sílu, která se s nimi chystá svést děsivou válku. Napínavý a akcí nabitý psychologický thriller Rudý písek vás nenechá ani chvíli vydechnout. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Terva 

všechny recenze uživatele

Djinn: (džin - duch) Podle předislámské mytologie stvořil Bůh djinny jako první živé bytosti. Jsou schopni měnit podobu podle své vůle. Skupina vojáků rostřílí sochu, kterou najdou v horách Afgánistánu a vyvolají tím ducha, který se rozhodne pro pomstu. Začne skupinu zabíjet jednoho po druhém. Velká část filmu se odehrává v noci, tak určitě chápete kolik toho je asi vidět. A kdo se prokouká až na konec bude se divit, jak že to vlastně dopadlo. Již druhý film kde Afgáncům přijdou na pomoc nadpřirozené bytosti. V tom prvním to jsou mimozemšťani, zde zase Djinnové, duchové. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nudiaci sa zblúdení vojaci v Afganskej púšti navyše správajúci sa ako diletanti. Dostali sme rozkaz strážiť tento objekt, tak si predeň sadneme a budeme pozorovať cestu! Po hodine príde bubo, ktorí straší viac svojou animáciou ako správaním a nelogický koniec. Vhodné možno tak pre ľudí trpiacich PTSP, ale pre mňa krok do odpadu. ()

Reklama

parabellum 

všechny recenze uživatele

Rudý písek doporučuju všem kteří si nesehnali ukolébavku a potřebují se vyspat. Garantuju vám, že do 60 minut se vám budou zavírat oči nudou. Špatný herci, trestuhodné budování atmosféry, nedostatek financí o pitomoučkém ději ani nemluvím. Dávám jednu hvězdičku za poslednich 20 minut, kde už se aspoň něco odehrávalo a připomínalo to "horor". ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vážně nepovedlo. Velká očekávání se v tomto případě změnilo ve velké zklamání a nechce se mi ani věřit, že tuhle nudnou blbost má na svědomí stejnej člověk jako výbornou atmosferickou bombu Dead Birds. Celou dobu se prakticky nic neděje, nuda se střídá s křečí a přitom to mělo celkem velkej potenciál, který byl vlastně zabit už na začátku. Přitom válečné horory mám rád, ale tohle je prostě průser. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podľa predislamskej mytológie djinna (džina), teda nečistého ducha, stvoril boh skôr ako čo koľvek živé. Djinn je stvorený z bezdymého plameňa a je schopný ľubovoľne meniť podobu. Hovorí sa, že voľakedy dávno opustila väčšina týchto pekelných stvorení pozemský svet. Niektorí však zostali a pretrvali veky. Americká vojenská jednotka operujúca v Afganistane pri jednej zo svojich akcií na tohto démona natrafí. V rozľahlej, vyprahnute púšti ich čaká konfrontácia s ukrutnou nadprirodzenou silou. ** ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se stal vítězem filmového festivalu Raindance 2008 v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama