Beer Story (studentský film)
Krátkometrážní
Česko, 2005, 6 min
Martin PohlHrají:
Jan Sembdner, Martin PohlObsah
Jde o příběh, ve kterém putuje lahvové pivo z místa na místo a kolují kolem něj různí lidé a dějou se s ním různé věci. (c.tucker)
TheMaker
odpad!Až pochopím o čem to vlastně bylo, možná dám i pět hvězdiček . . .(31.12.2009)
Smok
Mhm, čo nám chcel básnik povedať? Ako prudko recesistický kúsok beriem (tak aj hodnotím) a idem ďalej skúmať autorovu biografiu a ďalšie diela.(11.7.2009)
Cappuccino
Jedna hviezda za hlášku "Hmm, to je dar od boha!". Mimo nej nezaujímavé, neoriginálne, amatérske video.(1.3.2010)
Webb
odpad!Beer - dar od boha, jdem do ní? Ble!!! Tragédie těžkého kalibru!(17.1.2009)
jonyyy
odpad!5%(10.12.2008)
SeBig
odpad!Tak to jsem nepochopil ani děj to nemá a lidi co neuměj hrát(12.5.2010)
Pejpr
odpad!Jednou jsem na zemi našel použitej kondom, možná by příště mohl režísér natočit cestu tohoto výrobku, možná bychom se divili, kde všude byl, a možná by to také byl zajímavější příběh.(9.5.2010)
c.tucker
Možno okouknout tady: http://www.youtube.com/watch?v=diX_8o9G8pg(19.10.2008)
Endyis
Celkem to šlo. Docela i vtipný nápad. Pořád lepší než život není krásný...(3.3.2009)
MoRTy
Jakožto tvůrce tohohle snímku bych byl asi radši kdyby tady csfd ani nebyl uvedenej. Tohle "dílo" vzniklo během jednoho dne s vypůjčenou kamerou a ve výsledku je to spíš takový "cvičení" a učení s tim materiálem nějak zacházet. Na net sem to dal spíš pro legraci, aby si lidi udělali představu o totálních začátcích, doporučuju spíš zkouknout ostatní snímky a tohle brát s rezervou!(19.10.2008)
pugs
odpad!Toto má pobaviť?:-) 0/10(11.7.2009)
Testament
odpad!Tohle snad nemyslíte vážně?(5.10.2009)
bari68
...Ťažko nachádzam slov.Pokiaľ (a asi aj ) to mal byť príbeh s komickým vypointovaním ,tak sa náš ,,rejža,, evidentne netrafil do čierneho.1* za prípad, že sa snáď ani nebral vážne.(4.8.2009)
U.Tarare
Zřejmě slabej oddíl nebo co. Všichni se tam zlejou po půlce lahváče :-D Mělo se to natočit aspoň s flaškou rumu. Každopúádně u mě jedna hvězda za scénu, jak ho majzne flaškou po kebuli.(19.1.2010)
zdeny99
odpad!...aneb jeden z dalších velikých režisérů natočil něco, co by mělo považováno za film.(21.11.2010)
rozbris
Krátky šot o putovnání lahváče z obchoďáku až k jeho zničení.(18.11.2008)
Mimesis
Herecký výkony nic moc, pointu sem nepochopil, chlastat pivo, co najdu na zemi mi přijde ujeté... Ale zase na druhou stranu mě to bavilo víc, než Titanic.(27.12.2009)
web-dat
odpad!Hm, tak nic horšího asi na svět nevylezlo.(12.1.2010)
Andrew159
Jo dobrej nápad ** si zaslouží(14.12.2008)
Chuppa
Docela dobrej nápad a pár záběrů bylo povedených (třeba jak se pivko samo zakutálelo do batohu), jenom tam mohl hrát nějaká hudba i v pozadí když tam spolu mluvili, takhle to působilo moc suše.(10.8.2009)