Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Úprimne som dosť prekvapený úrovňou tohto muzikálu. Mal som možnosť zhliadnuť aj Cam rock 1 a ten ma vôbec neoslovil skoro po žiadnej stránke, avšak jeho pokračovanie zdvihlo latku pekne vysoko. Dej bol skutočne nudný, primitívny a predvídateľný. To som aj v podstate čakal od snímky tohto typu. Nič prekvapujúce. Neobľubujem Jonas Brothers no Demi Lovato ma príjemne prekvapila. Veľké pozitívum vidím hlavne v skladách, textoch a hudbe, tie výrazne túto snímku ťahajú dopredu a na nich to celé stojí. Na prvej časti som sa presvedčil ako je to v muzikáloch tohto tipu dôležité. Skladby majú veľmi chytľavé melódie a dobré texty, no aj keď som nechcel podvedome som si ich nejako pospevoval. To ma až zarazilo, lebo inak je to primitívna snímka. Keďže sa to ale u mňa často nestáva a Lovato má naozaj dobrý hlas dávam nadpriemerné 4 hviezdičky. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Takže hodnocení odpad. A proč jednoduché první díl jsem neviděl (mám to v plánu bohužel). Taneční choreografie je strašná u Lets dance a podobných je aspoň nějaká interakce že do toho prostředí se tančí a jde to i vidět tady vidíte jednoduše jak to mají připravené takže žádná akce. navíc umístění songů je někdy tragické (zvlášť u toho jak řekne že Camp Rock končí a oni do toho zpívají). Herecké výkony jsou strašné (ta blondýna mě připomínala Hannah Montanu fuj) ostatní jsou ještě horší (výjimkou je ten černoch ten se aspoň snažil). Ohledně Jonas Brothers je to první film který jsem s nimi viděl a jestli mají oni herecký talent tak to už potom i dřevo může hrát dělat tam za sebe debila a všemožně blbotsi zvládne i idiot. Jediné plus vidím v songu co byl v duetu a v České a Polské verzi od Ewy Farné což je velmi slabé. Díkybohu že sem se narodil jako kluk a tenhle ´´kult´´ mě minul nebo představa že bych měl doma jejich plakát nebo originálku tohohle filmu je strašná. P.s. Pointa filmu je fakt mazaná a úplně vtipná ačkoli jeden tábor (Camp Star vyhraje) tak stejně se všichni zajímají o Camp Rock :-)) fakt stupidní :-) ()

Reklama

lioncel

všechny recenze uživatele

Vím, že tohle není natočené pro mou věkovou kategorii, ale snad nebude vadit, když se také vyjádřím. Tak rozhodně je dvojka lepší než jednička a to je fakt milé překvapení, protože první díl je nejen po hudební stránce poměrně děs. Resumé : dvojka má mnohem kvalitnější hudbu a to je u tohoto druhu filmu to nejpodstatnější .. a .. místy to moc pěkně jako "school´s rock" opravdu znělo … ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o totožný počin, jakým byl první Camp Rock. Opět hromada teplých písniček, příjemná letní atmosféra, dětští herci hrají pořád stejně, tempo rovněž ujde. Příběh není nikterak složitý, do komedie tohoto typu je však plně dostačující. Nepatřím rozhodně mezi cílovou skupinu, nicméně přežil jsem to ve zdraví a s přimhouřením očí musím uznat, že pro teenagery to ve své době musela být ideální záležitost. 4/10. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Davat tomuhle odpad jenom z principu je dost zoufaly. Davat tomu pet hvezdicek "za skvelou Demi" je zase padly na hlavu :)) Herecky je to dost zoufaly film, snad jen ti Jonas Brothers nejsou uplne k zahozeni. Tanecni kreace a pisnicky az na dve (zrovna od tech tri supr cupr chlapecku) tragicky, co me ovsem prekvapilo, byl vyvoj scenare. No jasne, dialogy jsou na presdrzku, ale tak nejak to vsechno sedi dohromady, az mate pred sebou konec a vubec vam neprijde "ruzovy a nerealny". Takze mile prekvapeni. Ale co byste chteli, je to holt odnoz High School Musical (ktery uz prestal male deti bavit), taky televizni film a k tomu vsemu pro Disney Channel... ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Role Dany (Chloe Bridges) byla původně psaná pro houslistku. Chloe Bridges na ně neuměla, tak si na casting přinesla klavír, přesto ho vyhrála a role Nateovi přítelkyně byla přepsána na pianistku. V písni „Introducing me“ i přesto zůstal text: „I love sound of violens,“ v čestině „Miluji zvuk houslí.“ (Vitox)
  • Při natáčení scény ke skladbě "Wouldn't change a Thing' byla venku velká zima, přičemž Demi Lovato na sobě měla jen letní šaty. Aby nebyla jí ani Joemu Jonasovi vidět pára, jdoucí od úst, dostali oba ledové kostky, které si dali do úst. Pára, která se přesto objevila, byla odstraněna digitálně. (odmocnina)
  • Ve scéně v úvodu filmu při skladbě "Brand new day" je možné všimnout si ve stínu kamery. (TheStitch630)

Reklama

Reklama