Reklama

Reklama

VOD (1)

Film pojednává o soupeření Camp Rocku a Camp Staru, táborů u jezera, jejichž zakladatelé a lídři jsou velcí rivalové. Když první den Camp Star přebere Camp Rocku většinu zaměstnanců, pro tábor Camp Rock je to velká rána. Naštěstí je tady Mitchie, Shane a parta lidí, kteří chtějí kemp zachránit. Mitchie se s vervou pustí do organizování a zdá se, že vše klape, jak má, ale jen do chvíle, než někteří začnou pochybovat nad tím, který kemp je vlastně lepší. Camp Rock tedy učiní razantní krok - vyzve Camp Star na souboj. Zakladatele Camp Staru napadne, že rozhodnout, kdo se stane vítězem turnaje, by měli televizní diváci. Začnou tedy velké přípravy obou kempů a Mitchie je do nich tak zabraná, že začne všem kolem sebe ubližovat a na všechny křičet. Ostatní se rozhodnou, že ji v jejím úsilí nenechají samotnou a společně se pustí do práce. Ve filmu je chytře zachyceno trápení obou kempů, zejména Camp Rocku, a ukazuje se také, že peníze nejsou všechno. Ve finále soutěž prospěje oběma kempům. (suzanne1997)

(více)

Recenze (96)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Pokračování nepřináší žádné velké inovace, písničky i choreografie jsou o něco lepší, přesto však snímek něco neurčitého kazí. Postavy jsou v rámci možností víceméně sympatické a děj reálný (vím, o čem mluvím), jenže rádoby vtipný či jindy vážný scénář je opravdu hrozný. A ta závěrečná zpomalená scéna, kdy všichni valí oči a šklebí se...to proboha proč? ()

Yambo odpad!

všechny recenze uživatele

aaaa moje oči, vykřikl jsem a zakryl je. Nepomohlo, protože tu hlavní sodu dostávali uši. Ne nevydržel jsem to celé. Jednička mi naštěstí ušla, ale dlouho jsem chtěl vïdět jeden z dílů protože jsem bláhově čekal něco jako Školu ro(c)ku. Odkazy na skutečně rockové kapely, jejich melodie, jejich kulturu. Jaký to hrozný omyl. Nic z toho, i když si odmyslíme infantilní děj, tak ta muzika (a že muzikály mám rád) rozhodně není rock. Rozumím že v cílové skupině se to asi ujme. Ale každý starší dvaceti let ať se tomu raději vyhne. Místo toho raději doporučuju zmíněnou Školu rocku, kde je skutečná muzika a která si navíc na nic nehraje a kde nezabere děj, tak zabere nadsázka. Dodatek: právě jsem si v ostatních příspěvcí všiml a v titulku ověřil že má jít o komedii :) dobře že to tu je napsané. ()

Reklama

Rustita 

všechny recenze uživatele

Nie som práve na takéto druhy filmov, ale keď chcem vypnúť, tak si raz za čas "niečo" podobné pozriem. "Niečo" znamená, že Camp rock a Camp rock 2 akosi stále neviem zaradiť. Slovo ROCK sa tvorcom naozaj len priplietlo do názvu. A to som si naivne myslela, že keď tam budú Jonas Brothers, pôjde aspoň trochu o rock... no tak nič... Pesničky sa mi zdajú chytľavejšie ako v High School Musical, čo by bolo v mojom hodnotení na 3 hviezdičky. Demi sa už toľko nezubí, čo je asi k dobru filmu, ale to je asi tak všetko. Dej sa mi zdal nejaký rozhádzaný (možno preto, že šlo o súperenie 2 táborov a nie o nejakú kvázi ucelenú love story ako v 1-ke), preto dávam len **. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek si řekněme lepši než jednička. Vše se točilo kolem " Final Jam", ale překvapivě děj byl lepší než v jedničce. Humoru přibilo, až jsem se místy hledal na podlaze, divné? Jo je, to přiznávám. Jonas byly tenkrát lepší, i když furt to zapadá do škatulky " Disney- hudební". Písničky byly lepší a závěrečný Final Jam byl vskutku dobrý. 70%. PS: Kdo má rád hubu neurazí. Jonas něco říkaly o 3 dílu, tak se nechme překvapit. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nesedím každý den před televizi naladěnou na Disney chanel, nemám kluky Jonasovy vylepené nad postelí, zkrátka nejsem fanoušek tohoto druhu zábavy. Ke Camp Rocku jsem se dostal vlastně jen proto, že ho dávali v TV a já se neměl zrovna na co jiného na práci, ale hodíme-li za hlavu zaujatost, pomineme stokrát omílané téma, jde o neškodnou zábavu pro náctileté s příjemnými písničkami a choreografiemi. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Role Dany (Chloe Bridges) byla původně psaná pro houslistku. Chloe Bridges na ně neuměla, tak si na casting přinesla klavír, přesto ho vyhrála a role Nateovi přítelkyně byla přepsána na pianistku. V písni „Introducing me“ i přesto zůstal text: „I love sound of violens,“ v čestině „Miluji zvuk houslí.“ (Vitox)
  • Při natáčení scény ke skladbě "Wouldn't change a Thing' byla venku velká zima, přičemž Demi Lovato na sobě měla jen letní šaty. Aby nebyla jí ani Joemu Jonasovi vidět pára, jdoucí od úst, dostali oba ledové kostky, které si dali do úst. Pára, která se přesto objevila, byla odstraněna digitálně. (odmocnina)
  • Během scény, kde se Mitchie (Demi Lovato) a Shane (Joe Jonas) pohádali, spolu herci nemluvili, aby scéna neztratila svou intenzitu. (odmocnina)

Reklama

Reklama