Reklama

Reklama

V tvrdých a neúprosných ulicích New Orleansu musí řešit detektiv Sean Riley brutální vraždy a zároveň se snaží vypořádat se ztrátou svého syna a ženy. Během vyšetřování však začínají vyplouvat na povrch podivné skutečnosti, vedoucí ke znepokojivé minulosti zdánlivě obyčejné drogové mafie... (oficiální text distributora)

Recenze (121)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Konečně zase jednou pojízdný akční nářez, který sice ztrácí logiku věci, snaží se obsadit zbytečně moc "hvězd" a celkový dojem je až moc klišoidní. Jsou to však právě akční scény které tu probíhají na každém rohu a udržují diváka částečně ve střehu. To mu lehce pofouká jeho bolavé srdíčko. Je samozřejmě jasné, že všechno se odehrává v oblečeném americkém kabátu, ale vypusťte všechny smysly, a jen dýchejte. Jako jednorázová jednohubka neuškodí. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Perfektní přestřelky, hodně krve, hodně akce, ale příšerná kamera, laciný filtr, mizerné dialogy, které jsou navíc ještě mizerněji zahrané. Řeč je hlavně o "emočně" vypjatých rozhovorech o tom, co se kdy a kde stalo za hrůzy a snaha o Smrtonostnou zbraň v podání playboye a ochotnicky hrajícího černocha. Rejža trpěl akutním nedostatkem herců, protože ve filmu si zahrál každý, kdo má svaly a mohl by díky tomu připomínat bývalého vojáka, pokud pak někdo z těchto steroidy naběhlých šulínu promluvil, nastal konec atmosféry drsného prostředí a nastal úsměv a doufání, ať to druhé a poslední slovo ve svém scénáři řekne uvěřitelně. Občas hrozné výkony, nejvíce to asi mrzelo od "mladého Indiana Jonese" Flaneryho. 60% ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Pár standartních přestřelek a jedna poměrně dobrá pěstní bitka. Zabalené v tisíckrát vyděném hávu, všechno je takovej klasickej průměr, žádne úderné scény nebo dialogy co by člověka posadili na řiť. Oceňuju, že je akce natočena docela poctivě, bez zbytečných "cool" spomalovaček, ale já preferuji radši pořádnou bitku. Slabší tři. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velký překvapení z řad filmů s nálepkou "B"! Ano, tenhle béčko biják s partou béčko herců nedopadl vůbec béčkově! Naopak! Krásnej zážitek, při kterým si člověk zavzpomíná na starý dobrý akční klasiky z 80/90tek! Přestřelky, bitky, krev, pomsta, sympaťák v hlavní roli... Jak píšu. Žrout "oldschool" se vrátí v čase a pošmákne si! Johnny Strong palec nahoru! 75 % ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Mám nutkanie dať plných 5*, ale musím dať priestor aj objektivite. Fajnová porcia luxusnej akcie. Súboj na nože, úplná balada. Spomenul som si na oldschool buddy akciu v čele so smrtonosnou zbraňou. Johnny Strong je absolútny masér a ten to film si dal ako malinu. V živote som o tomto bušičovi nepočul, ale chcem viac! Po akčnej stránke skutočná lahoda. Konečne som si mohol poriadne užiť akciu ako za starých čias, keď sa ešte nehralo na efekty a guľometný strih. Veľká spokojnosť. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Alternatívnym názvom tohto filmu je Bad Cop. (MikaelSVK)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans. Časť natáčania však prebiehala aj v Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Bar, do kterého jdou Sean Riley (Johnny Strong) a Colin (Sean Patrick Flanery), se jmenuje Boondock Saint, což odkazuje je originální název filmu Pokrevní bratři (1999), kde právě Sean Patrick Flanery ztvárnil jednu z postav. (Lumberjack)

Reklama

Reklama