Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší zábavu v kombinaci Magiče Grinta a Misfita Sheehana. Převrat se bohužel nekoná. Nijak nepolevuje na hereckých výkonech, které jsou od těchto dvou docla solidní. Od slečny Nixonové bych snad očekával více. Scénář ale bohužel není nijak převratný, kdy se dva kámoši perou o jednu holku, která přijela na prázdniny do města. A ten konec se seběhl hodně rychle a rozuzlení taky nebylo. Nehrát hlavní role ti dva tak dostane film max 2* ()

strelenaL 

všechny recenze uživatele

Cherrybomb je velmi křehký film námětově. Příběh o třech puberťácích, kteří dělají pozdvižení, aby byli vidět je sice zájímavým ale nějak pro mě málo vykresleným podmětem jejich činů. Stále víc mě překvapuje Rupert Grint, ze kterého se stává velmi slušný herec. Od Dob kdy hrál Rona Weasleyho se jeho herectví stále víc zlepšuje... ()

Reklama

Kenji179 

všechny recenze uživatele

Docela pěkná ukázka toho, jak holka dokáže zamotat hlavu klukům a jak kluci jsou schopni dělat šílenosti kvůli holce, i kdyby je to mělo poštvat proti sobě. Příběh dobrý, jen ten konec mi připadal takový odtržený od zbytku filmu. Tři hvězdy to ode mě dostalo snad jen kvůli Rupertu Grintovi, který mě svým výkonem mile překvapil. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Od britského filmu v čele s Nathanem z Misfits a Ronem z Harryho Pottera, navíc s drogovou tématikou-bych rozhodně čekala víc. I když potenciál slušný, zpracování špatné a nudné. Navíc bych v životě nevěřila, že by se dva kluci přeli o takovou ošklivku:)) Drogy jsou tu bohužel upozaděné a více jde o to, že musí dojít k vraždě, aby si dva kamarádi uvědomili, jak dobří přátelé vlastně jsou. Cherrybomb tedy žádná bomba není.. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Co se stane, když se dvěma kámošům líbí stejná holka a ta dá přednost tomu, kdo dokáže, že je větší grázlík? Kam budete ochotni zajít? Grint je hodně fain, stejně jako Sheehan, který ale v podstatě hraje to co v Misfits (a ehm tyhle role mu určitě věřím víc než roli mnicha v Honu na čarodějnice), ale ten scénář žádná bomba není - boužel...5/10 ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama