Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to pořad o počítačových hrách vysílaný na České televizi. K vidění je již několik let. Vystřídalo se několik moderátorů. Začal to koncem 90. let Roman Zach a potom Šárka Ullrychová. Ta si hlavně zakládala na tom, aby diváky nalákala svými zábavnými vstupy. Šárka uváděla Game Page 5 let a pak se do moderátorského křesla usadila jakási Masa. (duklak2)

(více)

Recenze (202)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Po smutně dlouhé období byl tohle jediný televizní pořad o počítačových (a konzolových, blábláblá...) hrách. A to většinu času fungoval v době, kdy webové zdroje za moc nestály, a kdy herní periodika sice zvolna, ale o to vytrvaleji, upadala. Největším negativem Game Page byly jeho v podstatě nadšenecké - bohužel ergo ochotnické - "mezihry" a nevtipnost moderátorských "vtipů". Ať pak byly recenze nebo rozhovory jakkoliv dobré, zachránit se to tím nedalo. Škoda. Naštěstí již zmizelá v propadlišti dějin. Zbytečné to nebylo, ale žádná sláva taky ne. 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rád jsem tento pořad o hrách sledoval. Sám jsem si v té době (okolo roku 1998-1999) mohl doma zahrát leda tak prd, páč nám fotřík nechtěl koupit počítač. Přijde mi trochu uhozené, když někdo hodnotí tento pořad po tolika letech, kdy měl premiéru a píše – že v dnešní době už by pro něj nebylo místo – máte pravdu, ale uvědomte si, že doba se od „první klapky“ hodně změnila. V té době neměl internet doma skoro nikdo… ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Dávam síce za 1, ale aj tak to pozerávam každú sobotu, pretože sa teším na zopár záberov zo sveta hier. K záporom patrí u mňa jednoznačne katastrofálny výber moderátorov a príšerne trápna Máša ( šak je pjekná baba, celkem, nesmí být blbá :D ). Scénky, ktoré sem tam zahrajú sú hrozné, keby namiesto toho dali o recenziu viac alebo o pár záberov z nejakej hry viac, ale nie, oni sa musia dopĺňať trápnymi dialógmi, ktoré jednoznačne narúšajú chod relácie. Takže kôli zbytočným a trápnym naťahovačkám dávam nižšie hodnotenie. Nechápem prečo nevyužijú ten krátky čas na to podstatné. 30% ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli to ještě běží, sledoval jsem to před mnoha lety a byla to esence trapnosti. Rádoby vtipné scénky neherců se střídaly s pseudovideorecenzemi, jejichž hodnocení nikdy nešlo pod 70%. Během toho tam vždycky byla nějaká "celebrita", co si sedla za volant a řídila nějaký ten virtuální automobil nebo hrála fotbal. A skončilo to skoro dřív než to začlo. Výpovědní hodnota hodně malá. Idea je ale fajn, je to veřejnoprávní služba a pořad se orientuje svým vyzněním na nejširší hráčskou obec, to jest tak od 8-13 let, koukat na to ale trochu bolí. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Průkopník na českých televizích musel odejít takhl nedůstojně.. to čétéčku fanoušci, tedy ani já, odpustit jen tak neumí. Game page je kapitola sama pro sebe. Byla jednoduše první a na tu se nezapomíná, i když měla tolik much a bugů, se kterými jsem jako divák nesouhlasila.. A velké míus pro mě bylo hodnocení her, což je zásadní :). ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Pořad začínal jako měsíčník o délce 28 minut, od roku 2001 se vysílá každý týden. V té době měl každý díl pouhých 9 minut, s postupem času se délka pořadu zvyšovala, nejprve na 14 minut, později na 18. (ČSFD)
  • Vysílání a produkce pořadu byla v roce 2012 zrušena po 12 letech. (kukkik)
  • Game Page je historicky prvním českým televizním pořadem o videohrách. Na obrazovkách se poprvé objevil už v roce 1999, konkrétně 5. ledna v 17:25 na programu ČT2 a mj. přinesl reportáž z turnaje v hraní Quake, info o Poseidonu (pozdější Flashpoint), recenze Blood 2 či Tomb Raider 3. (ČSFD)

Reklama

Reklama