Reklama

Reklama

Jeff Dunham's Very Special Christmas Special

(pořad)
USA, 2008, 85 min

Scénář:

Jeff Dunham

Účinkují:

Jeff Dunham, Brian Haner

Obsahy(1)

Populární americký břichomluvec Jeff Dunham vydává své další dvd, které je již třetí v pořadí. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o vánoční speciál, v němž samozřejmě nechybějí ani Jeffovy (a naše) oblíbené loutky Peanut, Walter, Jose Jalapeno, Bubba J a mrtvý terorista Achmed. A co by to bylo za Vánoce bez pořádných koled? Těšte se na ty nejznámější v podání našich kamarádů, byť v trochu upravených verzích, a na spoustu vtipů.. (Guzo)

(více)

Recenze (56)

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

O něco horší než předchozí dvě vystoupení, ale stále obrovská zábava. Nejlepší ze záznamu bylo úvodní Jeffovo vyprávění o své dceři, která tankovala. To si můžu pouštět neustále a pořád se směju. Walter je skvělý jako vždy, ten nemá chybu nikdy. Achmed od minule hodně polevil, Bubba J. nemastný neslaný, José Jalapeňo moc prostoru nedostal a Peanut to zachránil až ke konci. Ale pořád kopec srandy, doporučuju. Seznam: Jeffova příhoda (5*), Walter (5*), Achmed (3*), Bubba J. (3*) a Peanut (5*). // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ve Spark of Insanity mě Dunham dost okouzlil, pobavil a byl originální. Tady toho trochu ubylo. A protože to byl ten vánoční speciál, tak se tam furt mlelo o Santa Klausovi a jeho sobech a jinejch podelanejch vtípků kolem Vánoc a to já nemám rád. Samozřejmě jeho břichomluvecké schopnosti jsou nevídané, ale ty jeho fóry už mi kolikrát ani vtipný nepřišly a nebo byly předvídatelné. No ale bavil jsem se... Ale ten guitar guy nebyl vtipnej. Asi nějakej protekční nebo co... ()

Reklama

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Bezesporu nářez, ale nějak mi ta stopáž nesedla. Mohlo to být kratší a určitě by to i tak mělo spoustu humorných scének, takto už to bohužel zbytečně vaří z ničeho. Použíté fórky, který zná každý fanda Jeffa Dunhama z Youtube jsou sice velmi dobré, ale otřepou se. Ale i tak některé pasáže jsou opravdu skvělé. U mě vítezí přeci jen výstupy s Walterem a Achmedem :-) ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Priznavam ze Jeff s loutkama fakt umi a je to profik prvni tridy. Ovsem tohle dilo me pomerne zklamalo, ma to sve momenty i dobre vtipy teda vetsinou, ale presto musim konstatovat ze me lehce zklamalo. Prvne bych podotknul ze tentokrate byla nejlepsi postava Walter coz je docela smutne protoze byla prvni a zbytek uz tak dobry nebyl. Pominu li ale tohle musim rici ze se mi vytratila ona lehkost z predchozich dvou dilu, vtipy proste nevyznivaji tak jak by mely a divakovi je jasne ze to uz neni ono. Prednes vypada totiz tak jako by byl nauceny temer naspamet coz jsem u minulych dilu nepocitoval a Jeff se drive pohyboval opravdu prirozeneji. No holt napady asi ubyvaji kdyz tohle dela clovek dlouho ale jak uz zde nekdo podotknul vtipy o vybuchujicich detech nejsou nic moc a ostatni fekalne drogove vtipky mi taky neprisly uplne nejlepsi. Kazdopadne je to porad skvela zabava, ale oproti predchozich dvou vynikajicich dilu znacny a tim myslim opravdu znacny upadek. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jeff Dunham sa naladil na Vianočnú náladu a vytvoril si jedno pekné stand up vystúpenie, v ktorom nám prezentuje svoje najpamätnejšie postavičky a núti ich konfrontovať sa s duchom Vianoc. Bezpodmienečne najlepší sú Peanut a Achmed. Tí ostatný ma akosi nezaujali a hlavne úvod - aj napriek celkom vtipnej zápletke a bez bábik - je akosi hlasovou sebadeštrukciou. Očividne to Jeff robí tak dlho, že sa pri normálnom rozhovore akosi zaplietol do afektu. Prišlo mi to každopádne menej originálne ako pôvodne dve predstavenia, ktoré mám úprimne rád. Toto som si užil, ale čaro tých pôvodných sa akosi vytratilo? Žeby tam bol závan komercie? Neviem, každopádne znesiteľné, ale ničím výnimočné predstavenie človeka, ktorý má svojbytný talent a v tom čo robí je značne neprekonateľný. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • DVD A Very Special Christmas Special se stalo nejsledovanější show v celé historii TV kanálu Comedy Central, jelikož si diváci objednali více než 400 000 kopií DVD během prvních 14 dní prodeje. (c.tucker)
  • Loutky jsou oblečeny do zvláštních kostýmů učených výhradně pro tento speciální díl. Walter je oblečen do červeno zelené flanelové košile s vestou. Achmed the Dead Terrorist má na hlavě Santovskou čepici. Bubba J je oblečen do červeného trička a na hlavě má zelenou baseballovou čepici. Peanutovy boty jsou červené se zelenými tkaničkami a ozdobené jmelím. A na závěr, José Jalapeño on a Stick má ozdobené sombrero a jeho tyčka je zabalena do vánočních světýlek. (c.tucker)

Reklama

Reklama