Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

V neděli je Loskuták - je to tak. Tenhle pořad skvěle funguje pro lidi, kteří se hodinu nasraně koukají na politické debaty s Václavem Homoravcem a pak přepnou z čistě veřejnoprávní (i když je to kurevská komerce) na čistě komerční kanál, kde vám malý a velká radí, co se shnilým stromkem nebo jak zaspárovat spáru - světe div se, ale stačí ji prostě jen zaspárovat! Takže jo - kdo je blbý a ještě blbější, tenhle pořad miloval a bude milovat dál. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nech premýšľam ako premýšľam, nemôžem prísť na nič, čo by pri tejto relácii zabodovalo. Víkendový televízny poradca pre kutilov, záhradkárov a podobných čudákov. Pri rovnakej somarine v podobe "Receptára" som dal aspoň jednu hviezdičku za dlhoročnú trvanlivosť, žánrovú originalitu a nezničiteľného Přemka Podlahu. "Rady ptáka Loskutáka" sú len nováckou kópiou. A ani moderátorská dvojica súrodencov Gondíkových tomu veru nepomohla. Je to odpad! ()

Reklama

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z řady námětů, který Nova šlohla odjinud a zprznila způsobem tak nehorázným, že by jeden vzteky ztloukl i ptačí budku. Gonduo v roli moderátur (odvozeno od slov "moderujících kreatur") by zabilo i výrazně inteligentnější pořad, než je tahle reality show v duchu seriálu A-Team (borci z A-teamu byli také kutilové, kteří dokázali dětskou tříkolku s pomocí kladiva, krabice hřebíků, tavné pistole a dvou kartonových krabic předělat na letadlovou loď). ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci mi nikdy nepřišli sympatičtí, ba ani něčím zajímaví. A podle toho také jejich pořady vypadají. Nudné, vláčné díly o tom, co většina lidí (a každý kutil) dobře zná mě nikdy ani trochu nezaujali. Už jenom ta atmosféra, co z toho pořadu přímo čišela. Navíc to vypadalo, že Gondíci skutečně opravdu nic neví a neznají (vždy vypadali tak neskutečně překvapeně). Vždy jsem to hned přepínal, ale pamatuji si, že pár dílů jsem viděl celých (při návštěvě u prarodičů, kde to hrálo jako kulisa). ()

astraal odpad!

všechny recenze uživatele

Soubor nejblbějších reportáží týkajících se kutilství, vaření a podobných ptákovin. I když nemám rád ani Receptář, tak kdyby došlo na srovnávání, byl by Receptář o několik úrovní lepší. V Loskutákovi vám nabídnou rady, které normální člověk v životě nepoužije a ještě je Gondíci podají tak dementně že se na to nedá dívat. Prostě typická novácká sračka ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama