foto

Petr Rychlý

  • nar. 9.8.1965 (51 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Petr Rychlý se narodil roku 1965 v Praze v bývalém Československu. Je to herec, moderátor a dabér (jeho hlas jste mohli zaslechnout i ve známém seriálovém sitcomu Přátelé - daboval Joey Tribbianiho). Momentálně působí v Divadle na Fidlovačce ( v Praze Nuslích). Moderoval zatím tři pořady TV Nova a všechny měly u některých diváků docela velký úspěch. Byly to NATOČTO!, PTÁKOVINY a RYCHLÝ PRACHY. V současné době mezi jeho hlavní role patří role Čestmíra Mázla v televizním seriálu TV Nova, ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ.

Je ženatý s Janou Rychlou a spolu mají syna Petra. Z předchozího manželství s Pavlou Rychlou má dva syny.

Martin "Martin00x" PODHORNÝ

Herecká filmografie

2013 Čtyřlístek ve službách krále
2012 Vynálezce Alva (TV seriál) - vyp.
2009 Hospoda U bílé kočky (TV film)
2008 Tři prasátka (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Formule (S03E07)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
To nevymyslíš! (TV seriál)
2004 Černí baroni (TV seriál)
2002 Prsten kohouta Alektrya (TV film)
2001 Blboun (divadelní záznam)
Politik a herečka (TV film)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Slavnost (S02E13)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1998 Jacobowski a plukovník (divadelní záznam)
Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1996 Poprask na laguně (divadelní záznam)
1995 Tvůj svět (studentský film)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)

Dokumentární

2013 Český žurnál (TV seriál)
Český žurnál: Spřízněni přímou volbou (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)
2008 Posedlost šermem (TV film)
1996 Žofín, ostrov vzpomínek a snů (TV seriál)

TV pořady

2016 Dětská dopravní policie (TV pořad)
Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2015 Večerníček jak ho (ne)znáte (TV pořad)
2014 Dobrovolní hasiči roku 2014 (TV pořad)
Všechno nejlepší (TV pořad)
2013 Pomozte dětem 2013 (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2012 Grilování s Vodouchem (TV pořad)
2011 Do roka a do dna (TV pořad)
Poker Star (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Devatero řemesel (TV pořad)
Zázraky přírody (TV pořad)
15 let TV Nova: První (k)roky (TV pořad)
2006 Čétéčko (TV pořad)
Mejdan roku z Václaváku 2006 (TV pořad)
2005 Ať žije Valentýn! (TV pořad)
Nova sobě (TV pořad)
Scénky na scénu (TV pořad)
Smějeme se s Petrem Rychlým (TV pořad)
2004 Silvestr 2004 (TV pořad)
10 let s vámi (TV pořad)
2003 Silvestrovský božský výběr (TV pořad)
Střelnice (TV pořad)
Volejte Novu (TV pořad)
Volenka (TV pořad)
2002 Osmý den schází nám (TV pořad)
2001 Dobroty (TV pořad)
Rady ptáka Loskutáka (TV pořad)
SILVESTR 2001 (TV pořad)
Tyjátr (TV pořad)
2000 Hogo Fogo (TV pořad)
Silvestr 2000 (TV pořad)
Souhvězdí Novy (TV pořad)
1999 Babeta (TV pořad)
Natočto! (TV pořad)
Silvestr 99 (TV pořad)
Zlatá mříž (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Rychlý prachy (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1994 Ptákoviny (TV pořad)
Snídaně s Novou (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Šance (TV pořad)
1970 Televarieté (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace