Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

cubiculla 

všechny recenze uživatele

Zlatej Přéma Podlahujc a jeho nedělní Receptář... Loskutáky a Kozlíky Šikuláky nebrat! Adélka a Daliborek jsou opravdu strašidelná moderátorská dvojice, ale svoji vrcholnou formu již naštěstí předvedli v době svého působení v Kolotoči. No a motorkář Standa Berkovců to už taky moc nevytrhne... Jedinej kdo mě vždy potěší je pan Hořtus a jeho vypěstovaný kaktus! :-) ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Zbyla vám doma nějaká plechovka? Nevyhazujte ji. Stačí k ní přidrátovat víčko a máte praktický cestovní odpadkový koš na papírové kapesníčky, tampony, obaly od bonbonů, žvýkaček apod. Námět nám poslal divák, který si nepřeje být jmenován. Reakce poskakujícího Gondíka kolem: "To je přímo geniální", co říkáš, Aduš?" 0% ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Přehlédneme-li rádobyvtipné sourozenecké duo Gondíků a spoustu jiných hříchů proti vkusu a rozumu, tak jednou za milion dílů se tam něco zajímavého přeci jen vyskytne... Pravý kutil si ale raději otevře nějakou chytrou knížku. Nu což, od TV HOVNA se moc kvality očekávat nedá, nejsem tudíž v nejmenším překvapená. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Gondíkovi jsou celkem zábavní, někdy jsou jejich vtípky či co lehce nepochopitelné, ale nevadí. Nalezneme zde pár dobrých, zajímavých a užitečných rad. Jenže ne ve všech dílech pořadu to vše nalezneme. Můj dojem na tento pořad není moc úchvatný, ale sledovat se dá. Ve výsledku slabší průměr, což ještě jde. 46% = ** ()

cheyene

všechny recenze uživatele

Když dva dělají totéž, není to totéž :) Zatímco Přemek Podlaha je moderátor na úrovni, který dané problematice více či méně rozumí, Dalibor Gondík s Adélou neví, jaký je rozdíl mezi sázením a setím, zeleninu a ovoce znají jen z objednaného talíře (popř. z hypermarketu) v luxusní restauraci a květiny znají v květinářství, když je právě kupují. Rady ptáka Loskutáka jsou prostě nutnou konkurencí Receptáři aneb Nova nesmí zůstat pozadu. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama