Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

kulyk

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný. Další pořad, který nemohu hodnotit...Rady mozkodlabáka Gunda a jeho pokrevní Gundice na mě totiž působí přímo zázračným způsobem. Nechápu, proč se snaží vydělat na chléb jejich tamnější šaškováním v bedně? Vždyť je tolik spánkových laboratoří, ve kterých by za svou schopnost uspávat obdrželi pod patronaci celý neurologický primariát! Na mě působí zcela zázračně již řadu let. ()

V.N. odpad!

všechny recenze uživatele

Velice nepovedený pokus o vyrovnání se legendárnímu pořadu Přemka Podlahy. Rozmluvy sourozenců Gondíkovic v nenápaditých papundeklových kulisách ala "Nova", mají nádech trapnosti a i sebelepší reportáže nepřebijí dojem že Adéla Gondíková jede v pervitinu, a bratr Dalibor vždy ukecá nejnižší cenu za dávku. ()

Reklama

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Gondíci jsou asi takový kutilové jako já moderátor:-) Ale za ty prachy se už naučíme a přiučíme ledačemu že? Zlatej Podlaha v tomhle ohledu! Vodochodský je pak takovej přicmrdálek podobně jako Maděrič, Zounar, Jančařík st. a ještě jeden (teď si bohužel nevzpomenu na jeho jméno?) kteří vlezou všude tam kde jendostanou alespoň trochu nažrat a nebo kde mají alespoň nějaké ty výhody, to samí platí i o rádoby-motorkářovi Berkovcovi, čím ten tam je přínosnej nechápu..2x Gondík = 2x odpad! ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

V neděli je Loskuták - je to tak. Tenhle pořad skvěle funguje pro lidi, kteří se hodinu nasraně koukají na politické debaty s Václavem Homoravcem a pak přepnou z čistě veřejnoprávní (i když je to kurevská komerce) na čistě komerční kanál, kde vám malý a velká radí, co se shnilým stromkem nebo jak zaspárovat spáru - světe div se, ale stačí ji prostě jen zaspárovat! Takže jo - kdo je blbý a ještě blbější, tenhle pořad miloval a bude milovat dál. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nech premýšľam ako premýšľam, nemôžem prísť na nič, čo by pri tejto relácii zabodovalo. Víkendový televízny poradca pre kutilov, záhradkárov a podobných čudákov. Pri rovnakej somarine v podobe "Receptára" som dal aspoň jednu hviezdičku za dlhoročnú trvanlivosť, žánrovú originalitu a nezničiteľného Přemka Podlahu. "Rady ptáka Loskutáka" sú len nováckou kópiou. A ani moderátorská dvojica súrodencov Gondíkových tomu veru nepomohla. Je to odpad! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama