Reklama

Reklama

V tomto pořadu nahlédneme do soukromí rodin. Princip této reality show spočívá v tom, že si dvě ženy z předem vybraných rodin vymění své místo. V první polovině pobytu se každá nová žena musí přizpůsobit nové rodině, tzn. žít podle jejich pravidel. Ale ve druhé polovině se zase musí rodina přizpůsobit pravidlám nové ženy. Pořad se zakončí tak, že se sejdou dvě rodiny někde např. v restauraci a povídají si, jak se jim žilo ve vyměněné rodině (duklak2)

(více)

Recenze (409)

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Přiznejte se, kdo se nikdy nepodíval někomu do domu oknem nebo otevřenými dveřmi? Kdo nepomlouvá své sousedy? Koho nikdy nezajímalo, čí je to nové auto, které teď tak často stává na ulici? Asi neznám nikoho, kdo by mi na všechny otázky odpověděl záporně. A přesně to Výměna manželek nabízí - pohled do domácností, který z vás nedělá drbnu :). Někdy více, někdy méně zajímavé díly, celkově průměr. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu,že mám počítač ve stejné místnosti,ve které se ostatní dívají na televizi,viděl jsem i několik dílů této nablblosti,kde ženy dobrovolně odcházejí na čas z domu,aby za dva dny zoufale brečely do telefonu,že jim chybí domov a rodina a celá "show" je zpravidla zakončena předimenzovanou hádkou za použití povětšinou stupidních argumentů.Vskutku osvěžující. ()

Reklama

ABCD Marta 

všechny recenze uživatele

Není to nekoukatelné, ovšem ta vyumělkovanost a snaha o co nejstylovější pořad by měly být nahrazeny scénami a věcmi reálnějšími, tj. více ze života, takže bychom pak byli svědky manželů, jak si pohoní šaška na záchodě, že jejich drahá polovička je fuč, nebo v opačném případě, že nová spolubydlící má určitou schopnost po letech vyvolat erekci, či snaha se noc co noc dobývat do pokoje nové manželky a ta z toho má mindráky, neví, zda má či nemá podlehnout, bere prášky, chlastá a...no, radši ne, ještě by z toho volci z Novy udělali další kravinu, neboť bez korektnosti to již nejde. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Ty dvě hvězdy jsou především za to, že tento pořad je přesnou ukázkou toho, jak se lidé chovají v televizi, respektive před kamerou. Nikdy by se takhle doma v soukromí nechovali. Ale bohužel tady to je jasně vidět. Pro někoho to možná bude negativum, pro mě ne, aspoň se ukáže, jak jsou lidi povrchní. 30% ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Fakt o dosť lepšie ako slovenská verzia, ale stále mi to nevyhovelo. Nič výnimočné, hoci formát a námet sú originálne. Tie staré časti z roku 2005 ešte ako-tak, ale tie nové ... Komerčné hlúposti. Ako fakt asi iba kvôli originálnemu nápadu **. Jedna z lepších reality show (teda mať 33% sa nepodarí hocijakej). ()

Galerie (57)

Zajímavosti (3)

  • V prvních letech rodina, jež se projektu zúčastnila, inkasovala 20 000 Kč. V pozdějších letech byla částka navýšena na 100 000 Kč. (Olík)
  • Herec Gustav Bubník, který v tomto pořadu namlouval průvodní komentáře, se společně s bývalou manželkou Soňou Bubníkovou pořadu účastnil. Konkrétně se tak stalo ve 3. epizodě, 1. série. (PanIncognito)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama