Reklama

Reklama

Taxík

(pořad)
Soutěžní / Rodinný
Česko, 2008, 28 min

Účinkují:

Aleš Háma (moderátor), Monika Absolonová (moderátor), Tomáš Matonoha (moderátor), Vojtěch Kotek, Tereza Kerndlová, Pavel Zuna

Obsahy(1)

V pořadu Taxík nastoupí nic netušící lidé do zdánlivě obyčejného taxíku a najednou zjistí, že jsou v televizním pořadu! Při jízdě mají možnost odpovídat na moderátorovy otázky a vyhrávat hotové peníze. Jsou-li úspěšní, tak na závěr cesty dostanou svoji výhru. Pokud ale zodpoví špatně příliš mnoho otázek, jsou z taxíku vysazeni, a to kdekoliv! Taxík je prostě jediné taxi, které vám zaplatí! (Česká televize)

(více)

Recenze (222)

Ratherfly 

všechny recenze uživatele

Pořad, jehož úroveň stojí a padá na tom, kdo zrovna sedí za volantem. Zatímco Aleš Háma mile překvapil a ukázal se jako na nic si nehrající sympaťák a s přehledem a pohodově utáhne tu svou půlhoďku, tak na druhé straně je Mátonoha, který je vtipný asi jako žvýkačka zamotaná ve vlastním pubickém ochlupení. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně solidní pořad, který zase tolik nestojí (byt by se mohlo zdát , že jo) vzhledem k tomu , že se vše odehrává v autě, tak že se ušetří za kameramana ,osvětlovače a pod. Pěkný je pozorovat lidi jak jsou vedle z toho ,že sednou právě do toho taxi. Dálší klasická soutěž na bázi Milionář, Risk atd.... tady to ,ale nikoho nic nestojí a vlastě vyhrává každý. Nebot se aspoň sveze určitou část cesty zadarmo což určitě potěší, když počítal s tím ,že bude platit. Aleš Háma je taky v pohodě. Pořád má přiměřenou délku asi tak by to mělo vypadat. Příklad pro komerční tv. ()

Reklama

Dudros 

všechny recenze uživatele

po čase to začalo byť stereotypné a nudné pretože tam bolo stále dokola to isté..no aj napriek tomu sa to dalo stále pozerať. Škoda že táto relácia už skončila, veľmi rád som to pozerával na zabitie času. Vždy som zapínal ČT 1 o 18:25, teraz už zostalo len prázdne miesto. Škoda no...ale zas nič nie je večné ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Na co už bych měl v televizi koukat?! Aleš Háma a Tomáš Matonoha dělají zajímavý a naučný pořad ještě zajímavějším a vtipnějším. Nová postava taxíku Monika Absolonová mi přišla zpočátku namyšlená, ale postupem času si mě získala na svou stranu. Jsme přeci jenom všichni lidi a já jsem i rád, že v tomto pořadu je taky pěkná ženská. ()

Drakenovec 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrá vědomostní soutěž, i když některé otázky za stejnou částku jsou dost nevyrovnané. Občas jsou úplně jednoduché a někdy zase na druhou stranu až moc náročné. Žádný zázračný pořad to sice není, ale dá se na něj dívat. Ze všech moderátorů mám nejradši Moniku Absolonovou - řídí zodpovědně a má příjemné vystupování. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (24)

  • Jeden soutěžící podal na Aleše Hámu trestní oznámení, že se nevěnuje plně řízení, ale soutěži. Policisté toto trestní oznámení prověřili a ze záznamů zjistili, že se Háma skutečně dopustil dvou přestupků. (juta)
  • V taxíku je vždy přichystáno pro soutěžících 35 000 Kč. (juta)
  • „Ohledně otázek se občas vloudila chyba. Dvakrát jsme položili otázku, na kterou jsme měli špatně napsanou odpověď. Jednou jsme navíc kvůli tomu i soutěžícího vyhodili. Pak jsme se mu dodatečně museli omluvit a samozřejmě vše napravit,“ prozradil Aleš Háma jako moderátor soutěže. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama