Smrt má svůj styl

Fashion Victim

Thriller

USA, 2008, 89 min

• igi B.

Bez komentáře... - - - http://www.imdb.com/title/tt0834961/combined - - - 2.2/10 - 38 votes(17.2.2009)

Elaborát na téma, kam člověka může dovést neotřesitelné lpění na vlastní fyzické dokonalosti? Jelikož se jedná o film, který je věrným vyobrazením příběhu, který se opravdu stal a nikterak tedy výmyslem feminního scénáristy, je zcela zřejmé, že zdejší - leckdy i homofobní - názory jsou vyjádřením absolutní konvenčnosti početného osazenstva čsfd. Přátelé, pusťte si raději Terminátora a prožívejte své soukromé štěstí.(11.9.2011)

• Lencha

Bez nápadu, jednoduchý, až moc teplý...(14.5.2009)

• jefff

No co to do háje bylo? To byla neuvěřitelná kravina. Kromě naprosto příšerný kamery, herců neherců, nulového nápadu a jeho mizernému zpracování je celkově příběh filmu horší než zírání do vyplé televize. Odpad jsem nedal z jediného důvodu, jediné co na Smrt má svůj styl nelze zkritizovat je celkem dobrý spád a i přes výše zmíněné nedostatky jsem vydržel koukat až do konce. Přesto vás varuji! Ruce pryč!!!(17.2.2009)

• stromekk

Podle skutečné události. http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Cunanan(17.9.2009)

• lumi1

Až príliš tepľučký film(5.3.2009)

• OŠmíd

Když jsem tuto sračku viděl, litoval jsem, že jsem se kdy narodil! Všechny vás varuji, pozor na tohle podlé dvd!(11.3.2010)

• Snakefinger

Přesně ve stylu DVD edice, která je svojí úrovní naproto smrtící.(9.10.2010)