Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Publicistický
  • Horor

Recenze (65)

plakát

Zdání klame (2023) 

Samozřejmě, je to celkově hnus, kamera je neúmyslně neostrá, filmové svícení neexistující, herecké výkony toporné, střih tragický, zvuk takový, že dialogy leckdy nejsou slyšet... Nicméně oproti ostatním výpotkům Pavla Dorotky jde o veliký, opravdu veliký skok kupředu. Tohle alespoň částečně připomíná příběh, který, kdyby tvůrci uměli hrát, svítit, snímat zvuk, stříhat a dalších milion činností spojených s filmovou tvorbou, mohlo být zajímavým dílkem.

plakát

Hon (2012) 

Skvělý film, bohužel až příliš reálný. Jak málo stačí, aby jedna malá mrcha (ono to může být klidně i velká zhrzená mrcha) zničila jednomu poctivému chlapovi život...

plakát

Liga mužské moudrosti (2021) (seriál) 

Velké zklamání. Ta nekorektnost (a kolikrát to není ani taková ta příjemná nekorektnost, nýbrž normální zlé vidláctví) je tu tlačena tak moc na sílu a předvídatelně, že to ani není vtipné. S Mostem či Skoro na mizině se to nedá srovnávat ani trochu, tohle je křeč.

plakát

Toc Toc (2017) 

Skvělé! Fakt bych si přál, aby takovouhle komedii byl schopen natočit někdo u nás. Bez zbytečného pitvoření, bez dialogů šustících papírem, bez Langmajera.

plakát

1. MISE - Vyjednávač (2021) (epizoda) odpad!

WTF. Toporné herecké výkony, jahodová marmeláda místo krve, neskutečně špatné nazvučení... Vypadá to, že vyrobit celý díl stálo tak 5000 korun. Nechápu, že tímhle někdo tráví večery (viděno náhodně na hotelu, a bylo to poprvé a naposled).

plakát

Mandrage - Šrouby a matice (2011) (hudební videoklip) odpad!

Je jen velkorysostí legendární skupiny Krausberry, že tyhlety plzeňské zloděje a pokleslé popíkáře nežalovala. Pak by za znásilnění skvělé písně Horoskop  https://www.youtube.com/watch?v=EItc0NuiIQQ a vyrobení z ní téhle zvrhlosti platili zloději solidní balík. Fuj.

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

„To, že jsem povoláním kurva, ještě neznamená, že se budu jako kurva chovat.“ Pojďme si z tohoto vzít příklad, i když třeba zrovna nikdo z nás nepracuje jako hotelová prostitutka.

plakát

Bábovky (2020) 

Jeden z klasických českých filmů posledních let. Dokoukáte ho, a za dva dny už nebudete vědět, o čem byl. Jediný rozdíl oproti ostatním je, že chybí Petra Hřebíčková. Jinak byste si to snadno spletli s Přes prsty či Bezva ženská na krku, prostě s jakýmkoliv instantním snímkem absolutně o ničem. Hraje tam Langmajer a je to o vztazích a sexu a je to ultimátní sračka, ačkoliv podle jmen to nevypadá tak zle. Všechny postavy jsou nesympatické a dialogy šustí papírem umaštěným od sekané... ///////////////////////////// Čekal bych, že v takovém filmu bude nějaká romantika, cit... nic, všichni se chovají zcela chladně, bezcitně, jsou jako stroje, zlí a odtržení od reality (nejodpornější je tu mimochodem  postava Táni Pauhofové, kterou jinak naprosto zbožňuji). //////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Pokud jde o věrnou adaptaci knihy, fakt nechápu, že ji četla skoro každá žena v téhle zemi. Nebo vlastně ano. Jsme národ TV Nova a deníku Blesk a sračky hledáme i ve filmu. Jo, a fakt moc rád bych věděl, v čem je tohle smutné dílko komedií. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Nejzajímavější okamžik: Jana Plodková má naprosto luxusní figuru.

plakát

Chaotická Ana (2007) 

Mám moc rád španělské filmy, ale obávám se, že k tomuto bych musel zkonzumovat aspoň dva gramy kokainu, abych ho ocenil...