Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři spolužáci studují poslední rok na vysoké, ale zábavy si během školy zatím příliš neužili. Jejich řešení: Výlet na Mardi Gras, kde krásné holky s radostí vyhrnují trička a lahve s alkoholem na veřejnosti nikomu nevadí, ba naopak. Vše se jim poněkud vymkne z rukou, když se navléknou do ženských šatů, vlámou do hotelového pokoje Carmen Electry, účinkují ve skandální erotické show a navíc nechtěně zaútočí fekální bombou v nóbl hotelové hale. Zafunguje kouzlo Mardi Gras a stanou se jejich nejdivočejší fantazie skutečností? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

mi-ib 

všechny recenze uživatele

"Teda žádnej parádní balkón tu není, ale za to můžeme obdivovat cihlovou zeď." Sice to občas jede podle již obehraného schématu, ale v rámci teen-komedií jde určitě o jednu z těch povedenějších. Naleznete tu všechno co k takovýmto filmům patří prsa, hezký holky, fekální humor (tady naštěstí v unesitelné míře), pivo, párty apod. Místama se jsem se dost dobře bavil, místama trochu nudil. Skvěle mě bavil Josh Gad. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nějak mi přišla chuť na nějakou teenage úchylárnu, která by mohla být aspoň trochu vtipná a oddechová a zkusil jsem tohle. Od začátku je vidět, že to je lacinější, a to nejen humorem, ale i zpracováním. Už jsem viděl mnohem lepší a vtipnější, ale i mnohem horší, takže by se to dalo ještě zařadit mezi koukatelné, dokonce i pár momentů k smíchu by se našlo. # příběh 4 | hudba ? | humor 4 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 3 ()

Reklama

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Tohle snád bylo mix všeho hroznýho, děsnýho, a nevím co jěště, ale zábava rozhodně ne. I když Elektra je pořád ... nebudu říkat co. Ale pár vtipných scén tady bylo, takže filmu vytknout nic nemůžu, hlavně scéna s hovnem, byla totálně haluzně finální, až mi místami bylo na blití ale rozdejchala jsem to. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Superní komedie, u které jsem se převážnou dobu dobře bavil. Několik srandovních situací je zde bombastických. Za všechny zmíním například návštevu pokoje Carmen Electry. Celkově film působí hodně ujetě a je ho třeba brát s velkým nadhledem, což ale o to když většina scén a hlášek funguje na jedničku. Dojem možná trochu kazí pár zbytečných fekalit. A pomyslnou třešničkou na dortu je potom přítomnost velkého počtu odhaleých žen. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak Carmen Electra má za sebou další roli v blbém béčkovém filmu. Je to taková specialistka na tyto role. Film Mardi Gras mi přišel jako americká propaganda sloužící k tomu, aby víc vypatlaných teenagerů jezdilo do New Orleans a ne do Ria. Největší předností filmu jsou nadržené sestřenky dvojčata a pak taky jedna ultimátně nechutná scéna s letícím hovnem. Na tu hned tak nezapomenete. Jeden by kvůli té scéně chtěl dát i tři hvězdičky, ale když ten zbytek je tak strašně nudný a ti herci jsou tak strašně nezajímaví až nechutní, že to prostě nejde. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama