Reklama

Reklama

Rampage

všechny plakáty
Trailer

Na první pohled obyčejný třiadvacetiletý kluk Bill (Brendan Fletcher) stále žije u rodičů, pracuje jako automechanik a má kamaráda, se kterým často probírá problémy dnešní společnosti. Zde však podobnost s jeho vrstevníky končí. Jednoho dne totiž vyrazí do města vybaven těžkou výstrojí, samopaly a výbušninami a kdokoli se přiblíží na dostřel, stává se obětí jeho šíleného plánu. (Tomx112)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který i zarití Uweho odpůrci musí uznat že je kvalitní. A když ne tak prskaj jak je to nerealistický. Nicméně Boll se trefil do hodně citlivého místa a ukázal že natočit akční sekvence mu nedělaj problém(narozdíl třeba od Baye s jeho strašnýma Transformers). Jediný jeho problém je stále kamera která se třepe a sem tam není vůbec nic poznat, což možná pomůže k efektu přidat realističnost. Fletcherovy role naprosto dokonale sedla, ostatní herci taky nejsou špatní, celý film utíká až do konce u kterého jsem se přichytil s otevřenou hubou. Akční sekvence jsou dokonalé a vypadají dobře. K dokonalosti chybý jen málo Uwe ukazuje že kvality rozhodně má. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale Uwe natočil snesitelný film. Sice po filmařské stránce mě ta jeho shaky cam docela hodně rychle začala štvát, nicméně Brendan Fletcher byl minimálně v těch videozáznamových sekvencích v rámci možností fajn, celý ten foreshadowing v úvodu fungoval parádně a v podstatě to vše bylo v rámci béčkové či céčkové produkce relativně dobře stravitelné a náležitě uhozené. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný znalec Bollova díla, dosavadním filmům, co jsem od něj viděl, jsem nedal více, než 40 %, ale občas jsem si říkal, že ty hejty na něj jsou přehnané. A Rampage se stal důkazem toho, že je to zbytečně podcěňovaný režisér. Rampage je totiž brutal, neutuchající řež. Tomuhle se říká fest promyšlená loupež. Minimálně již šesté setkání Katharine Isabelle (i když ta se zde jen mihne) a Brendana Fletchera ve společném filmu, co jsem viděl. Až by člověk začal snovat konspirační teorii, že tihle dva spolu něco mají a záměrně si vybírají společné filmy, aby spolu mohli trávit čas. 3.5* ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Podobná potíž s hodnocením jako u Stoic. Patrně nejfilmovější Bollův film zatím, kdy zrealizoval něco, na co, a to si přiznejme, blesklo byť jen na chvíli hlavou téměř každému, ale hned to naštěstí zahnal. A tady je opravdu težké fandit někomu, kdo prostě chodí a střílí nevinné kolemjdoucí (nejvíce to vrcholí u scény v kadeřnictví). A scéna u Binga pak jen podtrhuje absurditu toho všeho. Plus za konec, kdy spravedlnosti není dosaženo, mínus za až příliš rozklepanou kameru. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Uwe je chlapík!! Několikrát jsem si říkal, že to si snad musí dělat p*del ale stále jsem se bavil. Mladej chlapec chytne amok, naštvanej je na kokota co mu neudělá pořádný kafe, na mařku z fastfoodu a vlastně ho už štvou všichni. Což takhle tuhle společnost trošku zredukovat_? Tak si doma stluče brnění a vytáhne do centra po zuby ozbrojen vystřílet pár bezvýznamných civilistů. Uwe se s tím nepáře a nechává umírat umírat všechno co se dostane před mušku dvouch samopalů mimo jiné mraky ženskejch. Uwe asi koukal na Greengrasse a tak si osvojil používání ruční rozklepané kamery, což mě vyloženě nevadilo a dokonce mě překvapilo i těch pár solidně odvedených trikových záběru. Takže za mě máš dneska milý Uwe 3 a 1/2*, protože tohle je vážně p*del a pobavilo mě to milionkrát více než Postal. Ps: zajimalo by mě, jak dlouho bude trvat, než to nějakej dutohlav napodobí v realu. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Příběh se odehrává ve smyšleném městě Tendervile okres Oregon v USA. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na Festivalu Phantasmagoria v Německu 14. 8. 2009. (Terva)

Reklama

Reklama