Reklama

Reklama

Sonny ve velkém světě

(seriál)
  • USA Sonny with a Chance (více)
USA, (2009–2011), 18 h 1 min (Minutáž: 23 min)

Tvůrci:

Steve Marmel

Hrají:

Demi Lovato, Tiffany Thornton, Sterling Knight, Brandon Mychal Smith, Doug Brochu, Allisyn Ashley Arm, Michael Kostroff, Jillian Murray, Preston Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(47)

Tento nápaditý komediální seriál nahlíží do zákulisí hollywoodské produkce. Talentovaná Allison „Sonny" Munroe přichází ze středozápadu do Los Angeles, aby si zahrála v nejoblíbenější komediální televizní show pro děti a mládež So Random!. Dalšími mladými herci jsou teenagerská královna Tawni, super sympaťák Nico, družný komik Grady a svérázná Zora. Sonny si nyní musí najít cestu k novým přátelům a přitom si zvykat na zcela odlišný způsob života v Hollywoodu. Musí se však také potýkat s miláčkem publika Chadem Dylanem Cooperem, hvězdou konkurenční show MacKenzie Falls, který dává najevo, že jeho dramatická práce je lepší, než její komediální kariéra. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

JackBurda

JackBurda (hodnocení, recenze)

první díly byly fajn, ale ty nový jsou strašlivý, takže hodnotim ty první a dělám že nový neexistujou. 3*

LunaArtemis

LunaArtemis (hodnocení, recenze)

Dnešní seriály od disney jsou poněkud trapné, protože ty seriály jsou hodně daleko od reality např. pořád se tam smějí, dělají skoro ty samé vtipy a z hlavních postav udělají pitomci, prostě všechno je tak nepřirozené, pitomé a dost daleko od reality.

Jituschka5

Jituschka5 (hodnocení, recenze)

Divil by ses ale ano. Já ve všech případech dávám přednost originálu. A pokud tomu nedáš šanci ani v originále tak potom tahle konverzace nikam nevede.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Jituschka5: Pochybuju, že v původním znění bude takovej rozdíl ve smyslu "věcí", o který tam jde.

Jituschka5

Jituschka5 (hodnocení, recenze)

Mandalorian: Podívej se na ten seriál v angličtině a možná se ti to i trochu zalíbí. České dabingy jsou dost často zkreslené a třeba u tohohle to platí dvakrát víc. Já jsem sledovala pravidelně každý díl od začátku hned jak se uveřejnil v USA a budu si stát za svým názorem, že tenhle seriál není tak špatný jak se zdá. Podívej se v originále a třeba také změníš názor. Samozřejmě ale musíš rozumět anglicky, pokud ne zůstaň radši u toho českého dabingu ;)

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Jituschka5: Na první pohled je to možná blbý. Ale když to vezmeš kolem a kolem, filmy už dnes musí mít nějakou úroveň na to, aby se líbily. Musej jet na herce, scénář a podobně. V tomhle ohledu to mají seriály těžší. Můžou přestat nudit a tak podobně. Ale seriálu Sonny ve velkém světě se to netýká, protože ten bavit nezačane, takže ani nemůže přestat. To už má v sobě víc inteligence a charismatu Disaster movie. U toho jsem se aspoň jednou zasmál.

Jituschka5

Jituschka5 (hodnocení, recenze)

Myslím, že je to docela konina porovnávat seriál Jak jsem poznal vaši matku a Sonny ve velkém světě, neřeknu když by jsi SVVS porovnával třeba s Hannou Montanou ale todle, to je nesmyslné ;)

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Bibinka99: To není blbost. Seriál, kterej má smysl, je Jak jsem poznal vaši matku. Protože ať se podíváš na jakejkoliv díl, vždycky se skvěle bavíš. A tohlecto je přesnej opak.

Bibinka99

Bibinka99 (hodnocení, recenze)

angel angie,prosim,nehodnot kdyz si nevidela vic jak dva dily... je to nesmysl to hodnotit pouze po dvou dilech!

radezz4

radezz4 (hodnocení, recenze)

Absolutní totální dno televizní zábavy! stokrát podtrženo!!! pokud je vám více jak 12 rychle od obrazovek, hrozí exploze mozku

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Samozřejmně že tyhle seriáli jsou lepší než ty s Desnay Channelu, ale jak řikám když v televizi dávají na prosté nic a číst se nechce tak se kouknu na tenhle třeba seriál abych se nenudil, ale jinač kdybych si měl vybírat tak tohle ne.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Akira777: Na tvým místě se pomrknu po lepších seriálech. Třeba Cesta do neznáma, Červený trpaslík, Přátelý, Černá zmije. To jsou perfektní věci.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Neboj se já jenom když se doopravdy nudím a rozhodně mně to baví jen o trošku víc než Hannah Montana

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Nezlob se na mě, ale tohle je hodně ubohý zabíjení času. Jak to říct: Na tenhle seriál asi nemám dost pytlíků na zvracení, nic ve zlym.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Demi Lovato je mně silně nesympatická a jde to na mém hodnocení vydět dávám dvě hvězdičky za ty ostatní herce jianč je to jen slabý odvar ale aspoň člověk zabije čas, ale fakt blbost.

Jituschka5

Jituschka5 (hodnocení, recenze)

Tomuto Disney seriálu já dávám čtyři hvězdičky. A proč? Musím říct, že tento seriál je opravdu povedený. A nestydím se šířit tento názor. Český dabing tohoto seriálu je velmi slabý, proto tento seriál většinou sleduji v originálu. V Americe běží druhá řada a ta je naprosto výborná. Až na pár nudných dílů se v této řadě objevují díly který stojí za shlédnutí. Je to vtipné, originální a mě se to líbí.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Jestli je Sonny příběh o něčem, tak já jsem Charles Manson. Šíleně nerad dávám něčemu odpad. Dneska jsem ale naštvanej, že se nedá hodnotit ještě do mínusu ! Kill it ! Cut it ! Zlatá Pravá Blondýnka ! Tam jsem se zasmál aspoň těm teplejm psům !

Reklama

Reklama