Reklama

Reklama

Kabát - Suma Sumárum

(koncert)
  • Česko Best of Video

Obsahy(1)

Záznam koncertu z Malé sportovní haly v Praze, který se odehrál 21. března roku 2001. Na disku se dále nachází 11 videoklipů. (-bad-mad-wolf-)

Recenze (18)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Dobré, pokud pomineme předsudky a odsudky vůči této kapele, pro jejíž pochopení stačí intelekt průměrného ovčáka. Opravdu dobrým Kabátím DVD je ale až to další... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Naprostá Kabátí klasika a nutnost pro každého fanouška! Kolekce vydaných videoklipů doplněná o koncert z GSG Tour by neměla chybět v žádné sbírce fanouška Kabátů. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Na tomhle koncertu jsem nebyl, ale DVD naplněné staršíma peckama jsem si skvěle užíval. A oceňuji i bonus v podobě videoklipů. Vysvětlete mi prosím někdo komentář uživatele Ai.ma...přijde mi jako duševně chorý a nebo je to snad dement od přírody? Protože tohle nemůže napsat rozumně smýšlející člověk... ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Kabát se dá poslouchat zhruba do roku 97, pak to už jde jaksi z kopce.... Prvních pár alb je hluboká nostalgie..párty, chlastačky... No.. proste sex drugs rock´n´roll.. Ale co se to z těchto chlápků stalo dnes? Jestli je to dospění potažmo stárnutí..tak panebože..já NECHCI stárnout.. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Na tomto turné jsem nebyl, až na tom následném (a pak na dalších k podpoře nových alb). Ale tohle DVD je super plus ty videoklipy, best of jak má být. ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

Ani zdaleka to nepostihuje atmosferu uvnitř hokejového edenu, kde bylo neskutečný vedro, ale přesto to bylo úžasný. Dobrý jsou klipy. Kabáti vydali od té doby mnohem lepší živáky ()

Tygy 

všechny recenze uživatele

Co se týče samotného DVD tak to žádný odvar není. Střih ani kamera nás nijak neuchvátí, ale zato ten obsah ztojí zato (Ďábel a syn, Piju já, piju rád, Žízeň, ...). Klipy jsou dobrý spetření a jakýsi průžer jejich diskografii. 5* ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Sice tento záznam nedosahuje kvalit pozdějších DVD koncertů, ale i tak je to mazec a mám zkušenost, že i nefanoušci (ba přímo odpůrci) Kabátu, které jsem přemluvil k návštěvě koncertu, odcházeli spokojeni (ba přímo nadšeni). To hovoří za vše. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Dnes se už na starší koncerty kapely Kabát koukám s úsměvem, protože je to jen slabý čajíček od toho, co tahle banda předvádí na koncertech dnes. Na tomto koncertu ještě můžeme slyšet mnoho skladeb, které dnes již kapela nehraje, ale energie, která z nich čiší dnes, tu tady bohužel tolik necítím. ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb a autoři DVD KONCERT 1. Go satane go (Milan Špalek /Milan Špalek) 2. V pekle sudy válej (Tomáš Krulich/Milan Špalek) 3. Piju já, piju rád (Tomáš Krulich/Milan Špalek) 4. Víte jak to bolí (Milan Špalek /Milan Špalek) 5. Prdel vody (Tomáš Krulich/Milan Špalek) 6. Bum bum tequilla (Tomáš Krulich/Milan Špalek) 7. Kdyby ženský nebyly (Tomáš Krulich/Milan Špalek) 8. Centryfuga (Ota Váňa/Milan Špalek) 9. Blues folsomské věznice (Jan Vyčítal/ Josef Vojtek, Milan Špalek, Ota Váňa, Tomáš Krulich, Radek Hurčík) 10. Tak teda pojď (Milan Špalek /Milan Špalek) 11. Ďábel a syn (Ota Váňa/Milan Špalek) 12. Rodinnej tank (Ota Váňa/Milan Špalek) 13. Teta (Milan Špalek /Milan Špalek) 14. Kanibal Hanibal (Ota Váňa/Milan Špalek) 15. Slibem nezarmoutíš (Ota Váňa/Milan Špalek) 16. Láďa (Josef Vojtek,Milan Špalek /Milan Špalek) 17. Všechno bude jako dřív (Tradicional/ Milan Špalek) 18. Moderní děvče (Milan Špalek /Milan Špalek) 19. Žízeň (Tomáš Krulich/Milan Špalek) VIDEOKLIPY 20. Pohoda (Tomáš Krulich/Milan Špalek) (Warner Music Czech Republic 1998) 21. Láďa (Josef Vojtek,Milan Špalek /Milan Špalek) Monitor Records spol. s r.o. (1995) 22. Šaman (Tomáš Krulich/Milan Špalek) (Monitor-EMI s.r.o. 1999) 23. Na sever (Ota Váňa, Milan Špalek /Milan Špalek) (Monitor-EMI s.r.o.2000) 24. Colorado (Milan Špalek /Milan Špalek) (Monitor Records spol. s r.o. 1994) 25. Bára (Tomáš Krulich/Milan Špalek) (Monitor-EMI s.r.o.2000) 26. Tak teda pojď (Milan Špalek /Milan Špalek) (Monitor Records spol. s r.o. 1995) 27. Učitel (Ota Váňa/Milan Špalek) (Monitor-EMI s.r.o. 1999) 28. Dávám ti jeden den (Milan Špalek /Milan Špalek) (Monitor Records spol. s r.o. 1995) 29. Bruce Willis (Ota Váňa/Milan Špalek) (Monitor-EMI s.r.o. 1999) 30. Čert na koze jel (Milan Špalek /Milan Špalek) (Monitor-EMI s.r.o. 1997) 31. Králíci (Milan Špalek /Milan Špalek) (Monitor-EMI s.r.o. 1997) 32. Má jí motorovou 2001 ccm (Monitor 1991) ()

Jigsaw_CZ 

všechny recenze uživatele

Sice trochu slabší než dole v dole ale pořád skvělé.A někteří závistivci (viz. Ai.ma ) by nad sebou měly zapřemýšlet........nebo se vrátit k recitujícím negrům..... ()

Reklama

Reklama