Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (489)

plakát

Snivokraj (2022) 

Od animáku "Soul" za mě nejvíc touchy fantasy pohádka za poslední dobu. Hodně se mi to líbilo a bylo to silný. Jason jako totální exot ze světa snů mě bavil. Myslím, že by si měl vybírat víc takovýchto střeštěných divno-rolí, sedí mu to. Moc hezký film.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Dámy a pánové, tak toto je v topu. Dávku je nám to víc dynamiky, dramatičnosti i vývoje postav, než se stihlo v jedničce, ale pořád si to trží to správný epický a rozvláčný tempíčko. Já byl tedy jako náročný divák velice naplněn při návštěvě kina.

plakát

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) 

Vlastně mě to docela bavilo. Je to totální akční fantasy jízda. Sice milion klišé, ale pěkně zpracovaných. A samozřejmě totální VFX onanie. Pohádka dobrá, a dobrý je za tři. ;)

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Výborně vystavěný, napsaný a zahraný oba hlavní charaktery 1. série. Temná atmoška vidláckýho kousku USA devadesátejch let. Drogy, holky, mašiny, vraždy, a ty dialogy a rozdílnost obou detektivů, to je prostě masterpiece. A super intro song!

plakát

Clouds (2020) 

Za mě to je asi nejinspirativnější film roku 2020. Sice tam všechno zní jako klišé, ale je to opravdový. A herecký výkony a obsazení se tady hodně povedly. No... asi tak.

plakát

Chainsaw Man (2022) (seriál) 

Tak tohle si užívám! Hodně poctivý anime plný super divnejch a zajímavejch postav, hustejch krvavejch soubojů s divno-démonama a erotický japonský ulítlosti, co řeší každej teenager. Hodně palec hore!

plakát

Modrooký samuraj (2023) (seriál) 

Za mě určitě nejlepší anime roku 2023. S každým dílem jsem si říkal, že to je ještě lepší. A ve výsledku to tak fakt bylo. Hodně pěkně vyprávěný a postupně servírovaný příběh, který pěkně zapadá. Plus hodně cool/brutální souboje. A hlavní postava je opravdu démon!

plakát

Matroš (2015) 

Tohle mě dost bavilo. Poutavě natočený filmeček.

plakát

The Last of Us - Season 1 (2023) (série) 

Tenhle seroš jsem si hodně užil. Super atmosféra, pěkný budování postav a tohohle postapo světa. Už se těšim na druhou sérii, co nedávno potvrdili.