Reklama

Reklama

Krvavý tábor

  • Austrálie Turkey Shoot (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka třech mladých lidí se v blízké budoucnosti dostává do koncentračního tábora, kde má být napraveno jejich smýšlení o politickém vedení státu a jejich údajné kriminální chování. Po příjezdu však hrdinové zjišťují, že tábor je spíše takovým zábavním parkem pro skupinku „zazobaných“ a sadistických šéfů. Jedinou šancí, jak se z tábora dostat dle regulí, je přežití v údajném lovu na lidi, tzv. "TURKEY SHOOT". Hrdinové filmu se buď dobrovolně přihlásí, nebo jsou k této "hře" donuceni. Začíná neuvěřitelný hon, situace plné zvratů a boj o holé životy. Dovoleno a možno je naprosto vše… (Flipnic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

POMO 

všechny recenze uživatele

Dějově našlapané dobrodružně-akční béčko s překvapivě vysokým rozpočtem! Připomene Battle Royale / Hard Target námět, ovšem ne jako plagiátor, ale jejich odvážný předchůdce. Násilné a drsné, v dnešní době až šokujícně nekorektní, a hlavně dobře obsazené. Bachaři věznice i její ředitel, lovci “návštěvníci” i každý z vězňů, kterým se film věnuje, skvěle zapadají do skládačky nenávistných či podporujících se vztahů, které se postupně vyhrocují a vybuchujou - obrazně i doslovně. Fakt dobře i napsané, s neočekávanými scénami i drobným překvapením. Jen ta režie, přestože dynamická, zavaní osmdesátkovou béčkovostí. Nejvíce u nerealistických a “slepých” přestřelek, kde postavy střílejí jak dementi do země místo na cíl. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

Hunting is the national sport...and people are the prey !!!... Tak tahle hláška z traileru dokonale sedne a naprosto přesně vystihuje, o co přesně v tomhle trash/exploatačnim B-kultu právě jde... Píše se rok 1995, tedy blízká budoucnost :D:D... Paul, Chris a Rita jsou násilím převezeni na do tábora s maximální ostrahou a kde se mají podrobit jakési " převýchově " v poslušné a spořádané občany, kteří si naplno uvědomují, jaké je jejich místo ve společnosti... Ve společnosti, kde není přípustný jakýkoliv projev svobodné vůle či ducha..., zkrátka ve společnosti, v níž se nonkonformita hrubě nevyplácí... Naše silná trojka však brzo zjistí, že vše je trochu jinak, než se zdá a že nápravné praktiky, uplatňované ředitelem tábora a jeho brutálním dozorčím komandem, nemají s humánní převýchovou pranic společného a že mučení a týrání vězňů tim nejhrubšim způsobem je zde na denním pořádku... Jejich jedinou a možnou nadějí, jak se dostat na svobodu, je přežít " TURKEY SHOOT ", brutální, krvavou štvanici, kterou si vymyslel právě správce tábora Thatcher a ve které je už předem jasné, kdo bude vítězem a kdo poraženým... TURKEY SHOOT aka BLOOD CAMP THATCHER aka ESCAPE 2000 je skutečně neuvěřitelně zábavnej a místy současně i hodně drsnej ( trashový prvky tomuhle skvostu vyloženě padnou ), exploatační, žánrovej crossover, u kterýho jsem se ani na minutu nenudil a jsem nesmírně potěšen, že jsem měl tu čest, se s timhle australskym, bezesporu dnes již kultovnim, survival akčňákem, po cca 15cti letech, co jsem ho uzřel vůbec poprvé, znovu setkat !!! Do plnýho hodnocení přeci jenom něco málo chybí, ale myslim, že na těch 80% dosáhne zcela určitě... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem od Krvavýho táboru čekal něco víc. Vidět to v 80 letech byla by to pro mě asi pecka. Teď mi hodně scén přijde směšných a herecký výkony neskutečně toporný. Českej dabing tomu taky moc nepřidal. Ale rozhodně to není špatný. Je to taková oddychovka, která mě nenudila, ale že bych z toho byl odvázanej to se taky říct nedá. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Po mnohych rokoch repete a stale dobre. V rannom detstve som si uzival zakazane ingrediencie, teraz po rokoch s usmevom na tvari zas prichadza poznanie, ze viacero napadov z tohto exemplarneho prikladu 80´s B-cka v trashovom podhubi, neskor bolo videnych v znamych akcnych filmoch aj A-ckoveho razenia. A v ustrednom hudobnom motive je v pozadi grif, ktory je velmi,velmi podobny hudobneho motivu v Rambovi (hlavne v Part II.). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Australská srandička. Totalitní režim, nápravný tábor plný 'deviantů', kterým je cpáno heslo svoboda je poslušnost, poslušnost je práce, práce je život. Kdo neposlechne, bude po zásluze potrestán. Buďme svědky nové kratochvíle smetánky a místních dozorců - lov na pětici vybraných vězňů. Film je přesně takový, jak zní zápletka, tedy správná, mírně brakovitá zábava, tak jak to máme rádi, přitom ale i hezky natočená. Brát. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Postava Michaela Craiga, Charles Thatcher, byla pojmenována po britské premiérce Margaret Thatcherové. (Cheeker)
  • Původních 44 natáčecích dní bylo zkráceno na 30. (Cheeker)

Reklama

Reklama