foto

Michael Craig

  • nar. 27.1.1928 (90 let)
    Puné, Maháráštra, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hopper's Fortune
2005 Mary Bryantová (TV film)
2003 Fat Pizza
1988 Schůzka se smrtí
1985 Žhavé prázdniny
1984 Stanley: Every Home Should Have One
1982 Krvavý tábor
1979 Atom Spies (TV film)
1978 Irčan
1977 Roses Bloom Twice
1976 Per amore
Čtvrté přání
1975 Divoký poník
Inn of the Damned
Last Rites, The (TV film)
1974 Essington (TV film)
1973 The Vault of Horror
Wreck of the Batavia, The (TV film) - vyp.
1972 Historie osamělé dívky
1971 Tartuffe (TV film)
Town Called Bastard, A
Última seńora Anderson, La
1970 Appuntamento col disonore
Rodinné pouto
1969 Královský hon za sluncem
Twinky
1968 Daddy Kiss It Better (TV film)
Nothing's Ever Over (TV film)
Spoiled (TV film)
St. Joan (TV film)
Star!
1966 Modesty Blaise
1965 Hvězdy Velkého vozu
Life at the Top
1963 Ukradené hodiny
1962 A Pair of Briefs
Citta prigioniera, La
Iron Maiden, The
Život pro Ruth
1961 No My Darling Daughter
Payroll
Tajuplný ostrov
1960 Cone of Silence
Doctor in Love
Hněvivé ticho
1959 Life in Emergency Ward 10
Nahoře a dole
Nenávist
1958 Nor the Moon by Night
Písečné moře
The Silent Enemy
1957 Campbellovo království
High Tide at Noon
1956 Eyewitness
House of Secrets
The Black Tent
Yield to the Night
1955 Handcuffs, London
Passage Home
1954 Embezzler, The
Love Lottery, The
Svengali
1953 Malta Story
1951 The Lady with the Lamp
1949 Pas do Pimlica

TV seriály

2003 K Street (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Grass Roots (TV seriál)
Pizza (TV seriál)
1997 The Adventures of Sam (TV seriál)
The Adventures of Sam & Max: Freelance Police (TV seriál)
1991 Brides of Christ (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1984 Robin Hood (TV seriál)
1981 Triangle (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajná zbraň (S04E01)
1979 Danedyke Mystery, The (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1977 The Foundation (TV seriál)
1976 Emigrants, The (TV seriál)
Outsiders, The (TV seriál)
1974 Second Time Around (TV seriál)
Three Men of the City (TV seriál)
Zlatá horečka (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Full House (TV seriál)
1970 Husbands and Lovers (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
1958 After Hours (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2009 Oil City Confidential - a.z.
2006 On Location with 'The Irishman'
2003 Turkey Shoot: Blood and Thunder Memories
1994 Silver Star!

TV pořady

1981 Movie Memories (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1966 Late Show London (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Čtvrté přání

TV seriály

1974 The Fourth Wish (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace