Reklama

Reklama

Nekecej a pádluj 2: Volání divočiny

  • USA Without a Paddle: Nature's Calling (více)

Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather, která bývala Benovou školní láskou. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách.  Umírající stará dáma v domově pro seniory požádá dva nejlepší kamarády z dětství Zacha a Bena (Oliver James a Kristopher Turner), aby našli její sedm let nezvěstnou vnučku Heather. Podle fotografie se však ukáže, že ztracená dívka, která odešla do lesů, aby chránila životní prostředí, je Benovou školní láskou. A když se ke dvojici přidá její britský bratranec Nigel (Rik Young), dobrodružství může začít. Stopa vede do divokých hvozdů, odkud se nikdo živý nevrátil, a navíc je jim kdosi v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

fujarik 

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo?? S prvním dílem to má společný akorát vybrakovaný děj!!! Téměř tytéž scény najdete i zde, ale s jinými herci! Tento film byl snad natočen jen za účelem výdělku. Kdyby divák nečekal dobré pokračovaní jedničky, tak tento film ani nezhlédne! Podle mě je to podvod na diváka a ještě k tomu pořádně nudný! ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím mohu říci, že TAKHLE se NEMÁ dělat pokračování ŹÁDNÉHO filmu. První film nebyl žádný odvaz, ale to, co předvedli filmaři ve dvojce - no ffůůůj. Nedůvěryhodné, nereálné, místy silně trapné dílko, jehož jedinou snahou bylo přiživit se na prvním filmu a vyrazit z diváků nějaký peníz za návštěvu kina. Jediné, za co mohu dát hvězdičku, jsou docela hezké eko-aktivistky. Jinak bída a utrpení. ()

Reklama

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

tak vám nevím co mělo tohle s komedii co společného ? Chtěl jsem to brát že to nemá z prvním dílem co dělat, ale bylo si to tak podobné že mi to přišlo jako studenský remake. A Velmi špatný, možná se to někomu líbilo, ale mě tedy ne a podle některých komentářů je první polovina filmu více zabavnější něž druhá, tak nevím a první jsem se tak nudil že jsem to cca po 60 minutách vypnul. 5% ()

PetrGadi 

všechny recenze uživatele

Nevím, do jaké míry měly být postavy idioti a kde začíná idiocie scénáristy. V raftu je díra, takže do něj teče voda??? Raft se blíží k vodopádu, takže je nutné přestat pádlovat a začít vylévat vodu? Možná měla být ve filmu původně pramice:o)) Já vím, je to pitomý sequel, který je určený pro dvd, ale i tak. A "zápletka"? Lepší bych vymyslel během 5 minut. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Asi lepší než jednička, hodně přebraný a kopírovaný ftípky, klasika je domeček na stromě a dvě multinadrbaný žabky, který se tak nááádherně nabízej a i tak zůstávaj bez výkřiku. Ách, chtělo by se mi zvolat, to bylo tak těžce oddychový, potřebuje-li někdo přežít něčím vyjebanou například chřipku, tak tahle dvojka - Nekecej a pádluj je přesně To. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Wellingtonu a také na Novém Zélandu. (Skarface)
  • Poté, co do raftu posádce začně téct voda, vyhodí hrdinové mimo jiné také sud piva. Ten se však nepotopí a zůstane na hladině. (Skarface)
  • Přestože je ve filmu uvedeno, že posádka sjíždí řeku v divočině, je v několika záběrech vidět přes železný most, vedoucí přes řeku. (Skarface)

Reklama

Reklama