Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Echelon je ten typ filmu, ktorý sa hodí na večernú párty v byte, kde ho spoločne sledujete jedným očkom a zabávate sa na jeho záporoch. Napríklad že Burns, Rhames alebo Sheen už hrajú v každom béčku, že jeden ruský taxikár je šikovnejší hacker ako tisícky júes geekov v júes tajných službách a keď sa len tak prechádzate po Moskve, tak jedine na Červenom námestí. Aby sa zorientoval aj jednoduchý divák. A tak ďalej a tak podobne. Prípadne prečo tu potom nie je aj Kinsley. Bohužiaľ som film videl sám a tento pôžitok mi bol odoprený. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I když to skutečně je variace na Oko dravce, není to blbé. Jde o béčko, nižší rozpočet, ale herecké výkony jsou ucházející, divák není za blbce a odsýpá to už hezky od začátku bez hluchých míst. Scénář je docela chytrý, i když by se pár nesrovnalostí našlo, ale tady to rozhodně nevadí. A Praha je slušně využita, zvlášť rozhovor pod mostem. ()

Reklama

Nix 

všechny recenze uživatele

Ne, že by to byl takový průser, ale na můj vkus to bylo hodně bez akce. Přes 50 minut odehrávající se film v kasinu by mi nevadil, ale moc se tam toho nedělo. Jako ta myšlenka není fakt špatná a proto jsem si ten film pustil protože jsem očekával zase nějaký AI útoky, konspirace atd a jako po těch 50ti minutách se to celkem rozjelo. Ale jen ty smsky a do toho nic moc atmosféra, já nevím chtělo to víc přidat aspoň udělat větší napětí, takhle mi to bylo celkem jedno co se stane dál. Ale bitka v kuchyni se mi teda líbila, ta ženská se nezdála, že to ustojí a dobrý, dobře natočený i atmosféra zhoustla. Akorát prostě pak to trochu zase upustilo páru, já bych si v takovém filmu představoval opravdu víc toho, možná jsem jen rozmlsanej, ale bohužel mne to nepřesvědčilo. A hlavní hrdina mi taky úplně neštimoval, herce neznám, ale sympaticky na mne nepůsobil.  Ale i tak jsem byl rád, že jsem skoukl takový tip filmu kor když se točil v Praze. Nevadí, jdeme na další. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Takáto znôška nezmyslov a imbecilných jednaní hrdinov sa len tak ľahko nevidí. Ako divák som tu bol za debila s inteligenciou lamy, ktorá je schopná zožrať všetko, čo scenáristov Eldersa a Nitsberga (aka skupinka Dementijev) napadlo počas užívania nejakého fetu pochybnej kvality. Gašparko Martin Sheen, večný cirkusant, ktorého účinkovanie dnes vopred určí kvalitu diela (od nuly po hnoj) a Shane West (hrať zle s výrazom retarda mu určite problémy nerobilo) poslali film ešte hlbšie ako hlboko. Keď posledne menovaný bol dva a pol metrovým Kingkongom v kasíne upozornený, že mobil v herni je zakázaný a on si aj tak vtrepe do ucha bluetooth headset veľkosti lopúchového listu so svetlom o čosi menším od policajného majáku, som začal tušiť, že toto na tri nemá a urazil som sa. ()

peto580 

všechny recenze uživatele

Fakt ma to prekvapilo. Pozeral som to v TV a dokonca po slovensky (GRRR). Priznám sa že predtým som si pozrel recenzie a komentáre a nebol som moc nadšený. No výsledok bol prekvapivý. 4* pretože film si nezaslúži tak nízke hodnotenie. Malo to svoje chyby a medzery ale celkovo to vyznelo fakt na žánorový lepší priemer ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama