Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Hodně nadprůměrná TV zábava. Celá rodina fandila sympatickým soutěžícím. Některé úkoly byly opravdu dost těžké a nedaly se za těch pár dní naučit. Některé zase byly příliš jednoduché, kdy jsme si říkali, že soutěžící vyhráli moc jednoduše. Ale celkově šlo hlavně o zábavu a to účel splnilo vždycky. 70% ()

gizi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je tuším jediný zábavný pořad, na který se v televizi dívám a myslím si, že je asi taky jeden z mála, který se dá sledovat. Baví mě především pro tu radost, když se podaří úkol splnit. A ty úkoly jsou často velmi zajímavé a nápadité. Vůbec nechápu, proč je pořad tak nízko hodnocený a proč je spojován s nějakou komunistickou minulostí (jsem taky pamětník). Poctivých 80%. ()

Reklama

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Svoboda je pohotový, vtipný a nápady sršící zhruba tak jako přejetá žába v pangejtu. Idol dnešních babiček uvádí křečovitou šou, jejíž hlavní náplní jsou jakési nevyrovnané úkoly pro ziskuchtivé rodiny z Čech, Moravy i Slezka... Zvláštní kapitolu na mým soukromým shit-o-metru pak tvoří takzvaná "domácí vida" - Děsivý toť přízrak veškeré lidské ubohosti. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsem si vždycky vysněně představoval, jak jsem v soutěži a plním nějaké matematické nebo logické úkoly. Největší problém mi dělalo vymyslet, co bychom si každý z rodiny zvolili jako cenu. Auto, motorku, dovolenou? Bylo to dilema. Stejně nás ty svině nikdy nevybraly. Nyní už vím, že bychom se museli do soutěže nejprve přihlásit, a i tak, výhry jsou limitovány do 450 000,-. Pro mě za mala vcelku záživný pořad, ale jak už všichni víme, každá karta má svou odvrácenou stranu v zákulisí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

To okatě "fandící" publikum si teda mohli odpustit... Jinak jedinou chybou formátu Hodina pravdy je nevyrovnanost úkolů vzhledem k cenám. Některé úkoly jsou na hranici neproveditelných bez xx let cvičení a jiné jsou naopak o dost lehčí. Jinak je to vcelku slušná soutěž, která je však hodně "lacině" vyšperkovaná po americku a divácích, co fandí s velkými srdceryvnými nápisy, babičky mačkají své dlaně a modlí se a ukápne nejedna slza... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama